De uhyggeligste støvler nogensinde | PUMA Fear Pack

31.10.2020

Skrevet af William

Det er den mest skræmmende tid på året og PUMA vil hjælpe dig med at skræmme dine modstandere! Så hvis du har drømt om et par støvler, der næsten kan lamme andre, så er de her nu. Hvis du ikke har funde ud af, hvilket kostume, du skal have på i år, så vælg Fear-støvlerne - de vil nok skræmme alle væk. YOU PLAY, THEY PANIC!

Den nye farveopdatering fra PUMA er landet. Og det er uden tvivl noget af det mest intimiderende, vi har set. Det er Halloween og et perfekt tidspunkt at skyde vintersæsonen i gang med et par nye støvler, der kan skræmme konkurrenterne. Fear Pack blander traditionelle Halloween-farver med en vild lilla og elektrisk grøn. Udover at gøre Future og Ultra til de mest uhyggelige støvler, så kan de også hjælpe dine evner. Vi er i hvert fald bange - lad os tage et kig på dem!

Det ligner en normal farveopdatering, men den er langt fra normal.

Farven på den limiterede PUMA Future 6.1 er, som nævnt, lilla og grøn. Udover det, så har Future fået grønne katteøjne, der stirrer på dig i mørket og skaber frygt hos alle. Ydersålen giver os nærmest gåsehud med sit krakelerede design i sort og lilla, der minder os om Halloween.

PUMA Ultra 1.1 er lige så skræmmende som Future. Designet ser hurtigt ud. De lilla, grønne og sorte farver får den til at se farlig ud. Ultra har også den krakelerede sål. Og så er PUMA-katten lavet i grøn og samme, skræmmende tema som sålen.

Og det er ikke kun farverne, der gør støvlerne farlige. For med deres teknologier er disse støvler usædvanlige. Læs mere om dette længere nede.

Fortsætter under billederne

Future 6.1 har det revolutionerede GripControl PRO, der giver dig perfekt kontrol over bolden og en blødere struktur. Støvlen har det vilde snøresystem, der giver dig mulighed for selv at bestemme, hvor dine snørebånd skal være.

Sålen er RAPIDAGILITY, der giver dig optimal fart og reducerer vægten, der gør det muligt at løbe sikkert og frit i høj fart. Støvlerne i Fear Pack er et statement, der nok skal lamme modstanderne.

Ultra er lavet i det tynde Matryx Evo-materiale, der består af aramid-fibre og carbon-tråde. Udover det, så har overdelen en sok, der giver dig en glidende overgang fra fod til støvle, når du tager dem på.

Sålen er lavet af Peba, der giver fleksibilitet i den forreste del af støvlen, men også en stærk midterdel, der sikre stabilitet. Knopperne hjælper dig, så du kan komme forbi modstanderne før de ænser dig!

Det her er virkelig en vild og skræmmende farveopdatering fra PUMA. Du kan se de seneste Future og Ultra her!

Du kan også se den nye PUMA Halloween Fear-kollektion før alle andre her!