Unisport WebTV: Anmeldelse af Nike Tiempo Legend 6

23.11.2015

Skrevet af Mathias

Sidste uge sendte Nike alle fans af klassiske læderstøvler i selvsving, da de lancerede den nyeste Tiempo generation. Vores WebTV vært JayMike har haft støvlerne i noget tid og har været ude for at grundigt teste dem igennem, så han kunne være klar med en anmeldelse allerede nu. Se videoen og hør alt hvad der er at vide om de innovative støvler fra Nike.

Nike er virkelig gået til designet på de nye støvler med innovation i tankerne. Man kunne let lokkes til at tro, at der intet nyt er at tilføje til læderstøvler, men Nike har i den grad bevist det modsatte. Find ud af hvad de præcist har gjort i vores Nike Tiempo Legend anmeldelse.

Jakob er som altid grundig i sin gennemgang af støvlerne, hvor hans hovedpunkt helt sikkert er den nye overdel, som har fået en helt ny konstruktion. Nike har faktisk fuldstændig ændret overdelen på Tiempo Legend 6, så hvis du vil vide hvad de har gjort, så se med.

Hvis du vil have fingrene i den nye Tiempo Legend 6 fra Nike, så skriv dig op her.

Den nye Nike Tiempo Legend 6 har mange folk oppe at køre og vi kan nu bekræfte at de roligt kan være det, fordi Jakob lyder meget imponeret over den moderne klassiker. Ser du også frem til at prøve dem på?

ALT_TAG