Vi tager et tættere kig på den nye Nike Mercurial farvevariant fra Liquid Chrome Pack

23.11.2015

Skrevet af Mathias

I morges smed Nike deres nyeste fodboldstøvle kollektion på banen, som vi kan se frem til at se på fødderne af nogle af verdens største stjerner de næste måneder. Min personlige favorit fra Liquid Chrome Pack er klart Mercurial siloen, hvor både Vapor og Superfly støvlens komplimenteres rigtig godt af det skinnende design.

Nike sørger altid for deres Mercurial støvle står skarpt og modellen fra den nye Liquid Chrome Pack er endnu et eksempel på det. Det lilla og skinnende look må man sige er rimelig frisk og passer perfekt til støvlens lynhurtige natur.

Selvom nærmest alle jeg taler med er enige i at det her er en af de fedeste kollektioner fra Nike, så peger langt de fleste stadig på Mercurial modellen som den klart vildeste. Der er bare et eller andet over hvor godt farvevarianten passer til, som fungerer helt vildt godt.

Tilslut dig Nike stjernerne og få fingrene i de nye Liquid Chrome Pack støvler. Du kan skrive dig op her.

En af dem jeg spurgte her på Unisport kontoret, som var mest oppe at køre over det nye design var Patrick fra vores kundeservice. Da jeg bedte ham om at beskrive hvad han synes om det nye look, havde han det følgende at sige: “Det er ret ligetil for mig, fordi den nye farvevariant formår at gøre det som så mange støvler prøver forgæves og det er at have det lidt flabede element, uden det bliver for meget og plastic-agtigt. Det kan jeg godt arbejde med!”

Det er faktisk også sådan jeg har det med dem, så det siger jeg ikke imod. Her hos Unisport er vi meget svære at imponere når der kommer nye støvler, men den nye Nike Liquid Chrome Mercurial har noget lidt specielt over sig. Hvad siger du?

ALT_TAG