Indendørssæsonen er kommet | Indendørssko-specialisterne er klar

15.10.2020

Skrevet af Lasse

Vinteren kommer! Og du ved godt, hvad der følger med vinteren - det gør indendørskampe. Hvis du leder efter, hvad du skal have på, når du rammer hallerne, så er du kommet til det rette sted. For vi har udplukket nogle af de bedste sko fra nogle af de bedste brands indenfor indendørssko. Tjek dem ud nedenfor!

En indendørssko er ikke bare en normal fodboldstøvle med en gummisål. En indendørssko er helt speciel. Den skal have en blød overdel, en klistrende sål og lette materialer. Heldigvis har specialisterne indenfor indendørsko, såsom Joma, Mizuno, New Balance og Diadora, lavet sko, der lever op til disse nøgleparametre. Af den grund vil vi nu lave en kort gennemgang af disse fire specialister og dermed introducere dig til nogle af de fedeste og bedste indendørssko på markedet.

Joma

Vi starter ud med en af de hurtigst voksende og mest populære brands indenfor indendørssko; Joma. Joma producerer nogle af de bedste sko af de bedste materialer, som man kan opdrive. Derfor er det ikke underligt, at du finder en masse af de største professionale futsal stjerner iført Joma sko. Joma har et bredt udvlag af indendørssiloer, herunder Top Flex, Tactico og Dribling. Top Flex og Tactico er top-skoene og lavet af de bedste materialer på markedet. Dribling er derimod lidt billigere, men stadig en af de mest elskede indendørssko i verden. Joma har således en sko til alle typer - uanset hvad du er til.

Mizuno

Mizuno er kendt for at producere høj-kvalitets fodboldstøvler til udendørs brug. Dette varemærke kan man også bruge på deres indendørssko. Hvis du ifører dig en Mizuno indendørssko vil du opleve en uovertruffen føling med bolden og en sål med god støddæmpning til de hårde underlag i hallerne. Mizuno producerer tre siloer; Morelia, Rebula og Sala Classic. Nå ja, og så gælder 'Mizuno Tilfredshedsgaranti' også på deres indendørssko. Det betyder, at du kan prøve dine Mizuno i 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds med dem, kan du sende dem retur og få pengene refunderet. Men vi er nu ret sikre på, at de ikke bliver nødvendigt. Du skal nok blive tilfreds uanset hvilken af de tre sublime siloer, du vælger.

Fortsættes nedenfor

New Balance

Vi fortsætter med endnu et brand, som vi kender fra grønsværen; New Balance. Men New Balance er mere end bare et fodboldstøvlemærke. De kan nemlig også lave nogle fantastiske indendørssko. Udover at lave glimrende indendørsversioner af deres Tekela og Furon, som vi kender fra udendørsbanerne, laver New Balance også en silo, der er dedikeret til indendørsgulvene ved navn Audazo. Audazo V5 er den seneste generation af den ultrapopulære af futsal sko og derfor finder du også denne sko på nogle af de største stjerner i Futsal Champions League. Hvis det ikke er et tegn på kvalitet - hvad er så?

Diadora

Sidst men ikke mindst har vi Diadora. Og Diadora har ikke bare en fed silo - de har to. Du kan ikke sige, at vi ikke bliver forkælet i denne verden af indendørssko! Diadora har en silo ved navn Brasil Sala og en ved navn Raptor R. Brasil Sala har en læderoverdel, som giver den et klassisk retro look. Indersålen er udstyret med syntetisk absorberende EVA skum for maksimal komfort. Og nu vi er ved indersålen, så rykker vi over til Raptor R. Den har nemlig også en syntetisk absorberende indersål, der giver maksimal komfort. Overdelen giver dig et brilliant touch på bolden og så har den en ret fed feature i form af at være vandafvisende. Alt i alt, to fede indendørssko fra Diadora!

Vi håber, at du har nydt vores hurtige gennemgang og introduktion til nogle af de største brands og specialister indenfor indendørssko. Hvis du gerne vil lære mere omkring ovenstående indendørssko, eller nogle af vores andre indendørssko, så kan du udforske vores indendørs-side.

Hvis du allerede har valgt en sko, så kan du finde din Joma, Mizuno, New Balance eller Diadora indendørssko lige her.