PUMA skaber nye illusioner med evoSPEED SL 3D Limited Edition

11.06.2015

Skrevet af Jonathan

Nike indledte revolutionen. Siden fulgte adidas op og nu ser PUMA ud til at de også vil lege med. Iklædt det velkendte camouflerende design har tyskerne nemlig sendt en ny evoSPEED SL Camo på gaden. Vægten er svimlende lav, forventningerne er kæmpe store.

Når PUMA sender en Camo støvle på markedet, så betyder det som regel at en nyhed er på vej. Og ud fra de første indtryk af denne nye evoSPEED SL Camo, så kan vi konkludere at PUMA mener business! Med en ekstrem lav vægt (der stadig er bevaret som en hemmelighed) har PUMA skabt en fodboldstøvle til fartdjævlen, hvis fodboldstøvler ikke kan veje for lidt.

Hvis du er faldet for denne Limited Edition evoSPEED SL Camo, så kan du finde den lige her. – kun 1.999,-

Som altid holder PUMA de tekniske specifikationer tæt ind til kroppen når de lancerer en Camo fodboldstøvle. Derfor er det også begrænset, hvad vi rent faktisk kan sige om selve støvlen. Dog kan vi sige at denne model blot udkommer i 500 par på verdensplan.

Designet er baseret på 3D effekter og for at føre det helt tilvs, har man lagt et par 3D briller med i æsken, så designet rigtigt kan få lov til at udfolde sig. Om Agüero og Falcão har tænkt sig at spille med 3D brillerne på til Copa America ved vi ikke, men de kommer helt sikkert til at få et par blikke med sig.

PUMA teaser med al sandsynlighed for en ny evoSPEED SL med denne Camo udgave i 3D. Er du faldet for for støvlen så skal du skynde dig, for denne Limited Edition kommer kun i 500 par i verden.

ALT_TAG