Champions League nærmer sig | adidas varmer op med nye støvler!

13.10.2020

Skrevet af William

Den største klubturnering er på vej. Og vi gør os klar med de nyeste støvler fra adidas.

Det er altid fantastisk, når Champions League vender tilbage. Det er nu, vi kan se de største hold og de største stjerner spille mod hinanden på den største scene.

 

Vi er ved at blive utålmodige. Så det er godt, at adidas lancerer nye støvler for at slå tiden ihjel. For et par uger siden lancerede de den nyeChampions League fodbold. Nu er det tid til støvler. Det er tid til Glory Hunter!

Vi får et par Predator og et par Copa i nye farver, når faktisk matcher Champions League-bolden. Lad os tage et kig på dem og tale om teknologierne bagefter!

Fortsætter under billederne

Predator er lavet med en blågrå overdel. De tre striber er mere mørkeblå. På hælen har den samme mørkeblå med en skinnende finish. Overdelen har, som altid, det famøse Demonskin, der giver dig bedst muligt greb på bolden. Og så har de ikoniske 406 pigge en kraftig, rød farve.

Copa er lavet i de samme farver som Predator. Overdelen er af læder med Fushionskin-teknologien, der reducerer vandabsorbering og giver god komfort. Den blågrå overdel har mørkeblå adidas-striber. Den røde farve kan ses på sålen af denne støvle.

Disse støvler skal bruges i Champions League og vil blive båret af spillere som David Alaba, Fabinho, Koke og Jude Bellingham.

 

Du kan købe dine adidas Glory Hunter fodboldstøvler hos Unisport i dag!