En ny sæson nærmer sig - det betyder nye støvler til Paul Pogba!

19.09.2020

Skrevet af Lasse

De nye støvler til den franske superstjerne er her. Et vanvittigt og spektakulært design er ved at indtage scenen på Drømmenes Teater.

Vi har allerede set nogle fede farver til Predator 20+ i 2020. Lige fra simple mørke udgaver til mere skøre og farverige støvler. Og nu er det tid til endnu en farve. Nu er det tid til Pogba Season 7.

Den flamboyante franske stjerne, Paul Pogba, er klar med en ny signaturstøvle sammen med adidas - hans syvende af slagsen, hvilket navnet også antyder. Både på og udenfor banen er han kendt som et modeikon. Og i dette tilfælde viser han det endnu en gang. Tag et kig på støvlen først og så taler vi videre efter billederne.

Fortsættes nedenfor

Støvlerne er i bund og grund sorte med tre hvide adidas striber på. Men det kan Pogba selvfølgelig ikke nøjes med. Han har brug for noget ekstra. Så han og adidas har valgt at skrive hans velkendte "PP" logo over hele overdelen. I guld!

Siden det er en Predator 20+, så ser vi de samme teknologier som tidligere. Overdelen er således udstyret med Demonskin og pigge for at give dig de bedst mulige forudsætninger for at kontrollere bolden og give den noget ekstra skru, når du afslutter eller afleverer - ligesom Paul Pogba gør det.

Det bliver fedt at se Pogba dive gæk med hans modstandere med vilde afleveringer og skarbe driblinger. Og han kommer helt sikkert til at styre banen med disse nye støvler. Forresten så kommer hans støvler ikke alene. Season 7 indeholder også en fuld tøjkollektion med både t-shirts, bukser og sneakers.

Du kan få dit eget par af støvlerne hos Unisport. Men bare så du ved det; der findes meget få par. Så du skal være hurtig og skynde dig inden det er for sent.

Find Pogba Season 7-støvlerne lige her