Hvad er forskellen på adidas F50 og X15? Find ud af det her...

15.06.2015

Skrevet af Mathias

Revolutionen er kommet og revolutionen har taget over i stor stil! X15 har allerede efterladt et stort aftryk på fodbold verdenen, da den var blandt målene på en af fodboldens største scener, Champions League finalen. Adidas’ f50 adizero har uden tvivl også stået for sin del historiske mål, men hvad er forskellen egentlig på de to støvler? Find ud af det her...

På mange måder var f50 adizero altid brugt af de spillere som elskede kaos, men støvlen var dog aldrig fuldt ud gearet til disse typers eksplosive spillestil. F50 adizero er lavet med en simpel Hybridtouch overdel, som gav dig et yderst skarpt touch på bolden, samtidig med den holdte støvlen på en ret lav vægt. X15 er på den anden side sprængfyldt med innovation og der er langt flere teknologiske sider til den. Adidas kalder X overdelen for X-Skin og den er bygget op omkring tre lag, som alle har forskellige formål og forbedrer indtil flere aspekter, så som komfort, greb og beskyttelse af foden.

En af de mere synlige forskelle på f50 og X15 er introduktionen af Techfit Collar. Det kompressive materiale sætter sig rundt om din ankel, så den låser din fod på plads og får dig til at føle dig i et med støvlen, på en måde som f50 aldrig kunne. Det er testemente til hvor sindssyg meget innovation der er gået ind i X støvlen, at de kan finde forbedringer på den elskede f50 adizero.

f50 var elsket af millioner verden over og vi har den stadig på lager. For at fejre den nu udgående adizero, inkluderer vi en gratis adidas T-shirt og gymnastikpose når du køber et par adidas f50 støvler. Sørg for at angive størrelsen på din t-shirt i en kommentar inden du gennemfører købet. OBS: Der findes kun et begrænset antal og ting gives ud så længe lager haves.

Hvis du vender de to støvler på hovedet og tjekker deres knopsystemer ud, så er der nogle ligheder, selvom de ikke er enorme. På den nyeste generation of f50 mixede adidas tingene lidt op med knopsystemet og dette viser sig at have været lidt en forsmag på X15. De mindre knopper er at finde på bade speedtraxion og X-Claw systemerne og hjælper med at give det sidste aggressive greb i banen. En kæmpe forskel er dog at den nye X15 kan bruges på både kunstgræs og almindeligt græs, hvilket er en sindssyg fed tilføjelse, som vi virkelig elsker.

Hvis du er en spiller som Luis Suarez og Gareth Bale, der elsker at skabe kaos, så er den nye X15 lige din stil. Find den lige her – kun 1549 ,-

Der er masser af forskelle på de to støvler, men alle slår os som skridt fremad. Luis Suarez har allerede bevist støvlernes værd i CL finalen, hvor han havde Juventus forsvaret i panik indtil flere gange. Hvordan har du det – kommer du til at rive forsvaret i stykker i den nye X15, eller holder du dig til gode gamle f50?