De bedste mål nogensinde scoret i El Clasico

21.11.2015

Skrevet af Mathias

Det er sæsonens første El Clasico og hypen er i hvert fald til at mærke på folk på kontoret! Både Real Madrid og Barcelona har set utrolig stærke ud indtil videre og har fejet alt modstand til side, så der kommer til at være garant for en god kamp og forhåbentlig nogle gode mål. Gennem årene har der i hvert fald været mange sindssyge kasser og vi tænkte det var godt at varme op til aftenens kamp ved at se tilbage på vores favoritter. Det var ikke let kan jeg godt afsløre…

5. Santiago Aragón

Jeg indrømmer blankt, at jeg fik noget hjælp med den her fra mine ældre kolleger, som krævede den kom med, fordi jeg husker squ ikke lige Santiago Aragón som nogen superstjerne. Det her mål var dog rimelig vanvittigt, specielt fordi det var mod legendariske Zubizarreta (Som jeg godt kender).

4. Romario

Romario finten! Det her mål er beskidt at se på og vi har da også alle prøvet vores bedste at genskabe det en gang eller to, men ingen gør det lige så godt som opfinderen selv.

3. Gareth Bale

Et af de mest mindeværdige El Clasico mål nogensinde. Marc Batra er ikke en langsom forsvarsspiller, men Gareth Bale fik ham til at se decideret åndssvag ud. Bale blev presset ud over sidelinjen, men fik på en eller anden måde stadig bolden før Batra. Jeg tror nærmest ikke mine egne øjne, hver gang jeg ser det.

2. Ronaldinho

Måske det mest ikoniske El Clasico moment nogensinde, men hvis du spørger mig, så er det kun det næstbedste mål. Ronaldinhos vanvittige solotur og præstation var så godt, at til sidst blev Real fansene nødt til at vise deres respekt og klappe af ham.

1. Lionel Messi

Forbi 1, 2, 3, 4, 5 forsvarsspillere - det jo også let nok når man er Lionel Messi. Måske Messis bedste mål i sin karriere og hvilken kamp at gøre det i! Der er simpelthen ingen anden spiller der kan gøre det her…

Der er blevet scoret helt vilde mål i El Clasico kampene og det her er kun en håndfuld af dem jeg selv synes er bedst. Jeg kunne forestille en del af jer er uenige og der er da også andre jeg havde til overvejelse, som f.eks. David Villa og Julio Baptista (Vilde mål). Er du enig med valgene?