En hyldest til fortiden | Arsenals nye udebanetrøje er helt speciel!

20.08.2020

Skrevet af William

Arsenals udebanetrøje til 2020/21-sæsonen giver os et anderledes look, som vi ikke er vant til at se fra The Gunners.

I 2006 flyttede Arsenal til deres nye hjem - Emirates Stadium - og forlod det ikoniske Highbury, der havde været holdets hjemmebane siden 1913. Udover at ligne et klassiske London-stadion, så havde Highbury også nogle meget genkendelige indgangs-lokaler lavet i marmor - The Marble Halls of Highbury.

Lokalerne blev bygget til at imponere spillerne - både Arsenals spillere og modstanderne. Ikke med frygt, men med klasse. Målet var at behandle spillerne som gentlemen og efterlade dem med et indtryk af en stor klub.

Og den nye Arsenal udebanetrøje bringer dette tilbage. Trøjen, der er lavet med en hvid grundfarve, har et marmor-design trykt på. For at ligne The Marble Halls fra Highbury. Trøjen har et hvidt Arsenal-logo med sorte linjer, et sort adidas-logo og sorte adidas-striber på ærmerne. Halsen er v-formet. I nakken ser vi den klassiske Arsenal-kanon, der er holdt i samme design som et af klubbens gamler logoer.

 

Trøjen kommer til at blive ekstremt populær. Vi kan ikke vente med at se den på banen, når Premier League starter op igen. Og vi er ret sikre på, at trøjen også kommer til at blive set på gaden.

 

Du kan bestille den nye Arsenal udebanetrøje her.