En støvle direkte fra London | Jadon Sanchos første signaturstøvle popper virkelig!

24.08.2020

Skrevet af William

En af de største stjerner på fodboldhimlen er den kun 20-årige Jadon Sancho. Sidste sæson fik han sit store gennembrud med en masse assists og mål. Og derfor er det ikke tilfældigt at Nike og Sancho lancerer en støvle, der er helt vanvittig. En støvle, der hylder Sanchos barndom og ungdom på gaderne i det sydlige London.

Jadon Sancho er godt nok kun 20 år, men hans måde at drible, score mål og lave assist ser ud som om, han har været med i flere år - og det har gjort ham kendt i hele verden. Men disse evner får man ikke bare foræret. Man skal arbejde hårdt for dem og spille tusindvis af timers fodbold. Ligesom alle fodboldspillere, så er fundamentet for Sanchos karriere grundlagt i hans barndom. I Sanchos tilfælde blev der spillet fodbold på gaderne i London - mere præcist i Sydlondon og området Kennington.

Derfor har Sancho x Nike-samarbejdet med støvler og tøj fået navn efter postnummeret i Kennington - The SE11 Sancho Collection. Den har blandt andet den vilde Nike F.C.-trøje, en hidsig track suit og en Mercurial Superfly, der ser fuldstændig vanvittig ud. Lad os tage et kig på støvlen og så dykke ned i dens design. Vi lover dig, at du ikke har set noget lignende!

Fortsætter under billederne

SE11 Sancho Superfly-støvlerne er fyldt med referencer til Londons gader. På venstre støvler har vi et vejskilt, hvor der står "NO BALL GAMES" - altså "Ingen boldspil". Disse skilte findes over hele London. Men Sancho og hans venner lod ikke skiltene stoppe dem. For hvis du skal blive til noget i denne verden, så må intet stoppe dig. På toppen af skiltet står ordet "MEGZ" med rød graffiti-design. Dette er slang for ordet "nutmeg", der betyder "tunnel" på dansk. Noget, der er lidt af et signatur-trick for Jadon Sancho og hans unikke spillestil.

På højre støvle står der "Poppin 24 hours" - det betyder, at man skal være i gang hele tiden, ligesom Sancho. Ordene "Blue Park" står på snørebåndene, hvilket er det, som Sancho og hans venner kaldte asfaltbanerne i Kennington. Og på begge støvle ser vi "Sancho Sauce" og "Vibez" skrevet. Sancho Sauce er som han selv beskriver sin spillestil og Vibez er hans måde at beskrive, hvad fodbold gør for ham. Det giver ham en god følelse, som han ikke kan få andre steder. Og vi må bare sige, at vi er enige!

Synes du også, at de nye Superfly SE11 Sancho er vilde? Så kan du købe den limiterede støvle før alle andre hos Unisport!

Køb SE11 Sancho Collection lige her !