Nye støvler fra Nike... mange nye støvler faktisk | Se de nye kollektioner her!

10.08.2020

Skrevet af Lasse

Vi elsker at se nye støvlelanceringer mens vi venter på, at den nye sæson starter. Og i dag bliver vi forkælet med ikke bare én, men hele to nye kollektioner fra Nike. Tjek dem ud hos Unisport!

Sommer handler om solskin, varme temperaturer og masser af farver. Men den handler også om at blive klar til den nye sæson og at forberede dig. Og en god måde, hvorpå du kan gøre det, er ved at have et par helt nye fodboldstøvler.

Nike har valgt at lancere to nye støvlekollektioner. Og de ser meget forskellige ud. De har dog en ting til fælles - de er vildt flotte!

Vi har både Nike Daybreak og Nike Black x Chile Red. Den første giver os nogle glimtende farver og den anden giver os et rent, mørkt look. Lad os kigge på dem!

Fortsætter nedenunder billederne

Nike Daybreak

Daybreak-kollektionen giver os en Tiempo i en smuk hvid og blå farve, hvor fronten af støvlen og læderoverdelen er hvid, og hælen er blå. Det store Swoosh og snørerne er holdt i sort. Som altid ser Mercurial hurtig ud. Altså, som i VIRKELIG hurtig. Den har det samme Swoosh som Neighbourhood-støvlerne havde, hvor det ligner et lyn. Og så har vi jo den nye Phantom GT. Vi har allerede set denne farve blive lanceret og den indgår nu som en del af Daybreak-støvlerne.

Navnet ‘Daybreak’ er måske en lille reference til, at fodbolden nu vender tilbage. Vi har nemlig været lukket mere eller mindre ned i flere måneder, og nu begynder fodbolden igen for alvor.

Nike Black x Chile Red

Nike Black x Chile Red refererer selvfølgelig til de flotte farver på støvlerne. En mørk colourway, der får de her støvler til at skille sig ud fra de farverige Daybreak-støvler. I dette tilfælde får vi Mercurial og Phantom GT. Igen har Mercurial det lyn-lignende Swoosh, som vi har nævnt før. Denne gang er det dog i sort med et rødt omrids.

Phantom GT har det samme look med røde Swooshes på overdelen. Du kan få de nye Nike støvler før alle andre hos Unisport IDAG! Så skynd dig at vælge mellem enten det farverige og sprudlende eller det stille og flotte mørke udtryk.

Find Nike-støvlerne hos Unisport lige her!