Med rødder i logoet | Velkommen til den nye Manchester United hjemmebanetrøje

04.08.2020

Skrevet af Lasse

Verdens største klub befinder sig lige nu i en tid, hvor de er ved at genopbygge deres omdømme. Det gør de ved at kigge på deres arv og hente inspiration fra deres DNA - noget som den nye hjemmebanetrøje til 20/21-sæsonen også gør.

De Røde Djævle har haft svært ved at finde dem selv i en årrække. Men nu ser det endelig ud til, at de er på rette vej og har succes forude. Nøglen til succes fandt de i deres eget DNA og historie med gamle spillere og trænere - man kan endda sige, at de fandt den i deres egen baghave. Designet til den nye hjemmebanetrøje er fundet og udviklet ud fra samme tankegang. Nemlig, at nøglen til succes kan være i ens egen baghave.

Manchester Uniteds nye trøje har et meget unikt design, hvis inspiration er, bogstaveligt talt, taget fra bagsiden af deres eget logo. Når man vender et Manchester United logo på vrangen, kan du finde små sytråde i farverne sort, gul og rød. Det specielle, slørede og fangende look på bagsiden af logoet har nu udvidet sig til hele trøjen, så den består af en rød trøje med en masse små sorte og gule linjer på den. Et vildt og anderledes design, men vi må bare sige - vi elsker det!

Trøjen er virkelig tro mod farverne og mindsettet hos dét Manchester United, som vi kender. En klub, der satser på ungdommen og udviser mod - og en klub med en stor succesfuld historie. I den kommende sæson skal de prøve at fortsætte den gode udvikling og forhåbentlig kan de vende tilbage til den gamle udgave af Manchester United. Det eneste vi kan være sikre på er, at den nye hjemmebanetrøje er intet mindre end smuk.

Trøjen er allerede klar hos Unisport - og derfor er der ingen grund til at vente! En ægte rød djævel skal have den her trøje!

Find den nye Manchester United hjemmebanetrøje til 20/21-sæsonen lige her!