Top 5 - De største Tiempo Legend ikoner nogensinde

19.11.2015

Skrevet af Mathias

I går eftermiddags præsenterede Nike den nye Tiempo Legend 6, i samarbejde med Bayern München superstjernen Jerome Boateng, som man må sige er en af verdens bedste spillere lige nu. Tiempo Legend serien er en af fodboldhistoriens mest elskede støvler og er blevet brugt af sande legender. Det fik os til at tænke på hvem de mest ikoniske Tiempo Legend spillere nogensinde er og vi har derfor lavet denne top 5.

5. Andrea Pirlo

Selvom Tiempo kollektionen blev lanceret i 1994, så blev Legend serien først præsenteret i 2005. Igennem hele Legend støvlens levetid har Andrea Pirlo været en loyal tilhænger og brugt den elegante Nike Tiempos kvaliteter til at dominere kampe. Jeg ved hvad du tænker: “Wow, Pirlo er kun den femte største legende?” - Det viser jo bare hvor vilde nogle af de andre Nike Tiempo Legend spillere på listen er.

4. Francesco Totti

Kan du se hvad jeg mener? På fjerdepladsen finder vi Roma og Italien legenden, Francesco Totti. Han er en lige så stor legende som en hvilken som helst anden spiller på listen, men jeg kan ikke sætte ham højere end nummer 4, fordi selvom han har været Tiempo Legend spiller i rigtig mange år, så skiftede han først fra Diadora i 2009.

3. Emile Heskey

Okay, vi ved godt vi har det lidt vildt her, men hvis du tænker over det, så er der ikke mange spillere i verden, som har haft lige så stor social medie og popkultur indflydelse som Emile Heskey. En sand FIFA legende! Han er jo selvfølgelig ikke lige så dygtig som de andre spillere på listen, medmindre du spørger Fabio Capello, der insisterede på at bruge ham i årevis på det engelske landshold.

2. Carles Puyol

Fra legende til legende til Emile Heskey og videre til en anden legende. Carles Puyol var Tiempo spiller helt fra starten af og helt indtil han gik på pension. Han var uden tvivl en af de første spillere vi tænkte på da vi lavede listen.

1. Ronaldinho

Hvem ellers? Hvis du siger Tiempo, så leder det mine tanker tilbage på alle de legendariske Tiempo Legend støvler, som Ronaldinho gjorde berømte og specielt hans ikoniske ‘Touch of Gold’ model fra 2005 står frem i hukommelsen. Nu vil den rigtig blærede støvlespotter nok pointere, at han ikke har spillet i Tiempo hele sin karriere og har brugt sin personlige Dois variant, som teknisk set ikke er en Tiempo støvle. Vi vælger at tælle ham med alligevel og jeg nægter at tro på der er nogen anden Tiempo Legend spiller der har haft lige så stor indflydelse på støvlen som ham.

De her var vores yndlings Tiempo Legend spillere gennem årene. Det er vigtigt at huske at disse spillere kun er Tiempo Legend spillere og vi har valgt ikke at bruge de spillere fra før 2005, fordi det gør det hele noget mere åbent - og så tror jeg nok Maldini havde kunne udfordre førstepladsen. Er du enig med vores valg, eller er der en spiller du ville bytte ud med en anden?