Nyt design til Arsenal | adidas præsenterer den nye hjemmebanetrøje

23.07.2020

Skrevet af Claus

Den nye Arsenal trøje er inspireret af historie og vil uden tvivl skabe noget opmærksomhed.

I sommeren af 2006 flyttede Arsenal væk fra deres hjemmebane gennem de seneste 93 år - Highbury. The Gunners flyttede videre til Emirates Stadium, som har været Arsenals hjem lige siden.

Selvom Arsenals fans ikke længere rejser til Highbury, så er det stadig vigtigt at vise respekt og hylde det ikoniske stadion, som har været så stor en del af klubbens historie.

adidas har taget inspiration fra East Stand på Highbury og gangen inde på stadion. Det havde meget genkendelige marmor gulve i en Art Deco stil. Den nye hjemmebanetrøje fejrer disse gange og historien fra Highbury.

Vi ser et meget skarpt mønster i forskellige toner af mørke rød på fronten af trøjen. Og så har vi de klassiske hvide ærmer, som er et must på en Arsenal trøje. Halsen er rund med en hvid linje og ærmekanten har to tynde linjer til at afslutte ærmet.

Denne trøje er født af kulturen fra klubben og den sigter efter at forene generationer af fans med en fusion af autenticitet og fremskridt. Vi glæder os til at se denne trøje på banen i næste sæson!

Du kan blive den første til at få fat i den nye Arsenal trøje. Forudbestil den lige her!