Lavet til Inter | Den nye hjemmebanetrøje fra Nike

04.07.2020

Skrevet af Claus

Den nye Inter hjemmebanetrøje er inspireret af byen Milano for at bringe klubben tættere på byen kunst.

Inter er en klub med mange traditioner. Og med 18 liga titler og 3 Champions League trofæer i kabinettet, er det også en stolt klub. De ikoniske sorte og blå striber på trøjen er genkendelige over hele verden - heraf kælenavnet ‘I Nerazzurri’ (De sorte og blå).

Den nye hjemmebanetrøje er stadig lavet i et klassisk Inter design, men med et twist. Trøjen er skabt med målet om, at bringe tættere på den milanesiske kunst og design. Normalt ser vi lige, lodrette linjer på trøjen, men Nike har besluttet at udfordrede klubbens traditionelle striber med inspiration fra en af Milanos mest banebrydende design bevægelser - Memphis Milano.

Et mix af zig-zag grafik, et post-modernistisk design og en lighed til ‘Biscione’ slangen er, at finde på hjemmebanetrøjen for første gang i F.C. Internazionales historie. Den har stadig et meget simpelt og rent design. En rund hals med sorte linjer og Nike samt Pirelli logoer i en klar hvid farve.

Trøjen er i et meget uventet design og det matcher med både Memphis og Inters ønske om at skille sig ud og gøre noget anderledes. Desuden kommer den med sætningen: “Made of Inter”.

Du kan få fingrene i trøje hos Unisport lige her!