Endnu flere vilde farver fra Nike | Flash Crimson!

02.07.2020

Skrevet af William

Var der nogen, der spurgte efter flere vilde farvekollektioner fra Nike? Tak for det - nu får vi et stærkt design på to populære siloer.

Hvem kan godt lide, når fodboldstøvler skiller sig ud på banen? Jeg kan i hvert fald. Og Nike er altid klar til at levere den slags støvler.

Et par fede støvler kan give dig selvtillid. Og lyn-designet på de nye Nike-støvler kan garanteret hjælpe dig. Vi har fået en cool, hvid farve-kollektion med nogle lækre detaljer. Den nye kollektion hedder Flash Crimson. Og den består af Mercurial og Tiempo.

Mercurial

Vi starter med at kigge på Mercurial. Som nævnt før, så er støvlerne hvide. Den iøjnefaldende detalje er de to Swoosh. På indersiden af støvlen er det blåt og fader ind i turkis. På ydersiden er det lyserødt og formet som et lyn - eller et "Flash!

Sålerne er i de samme farver og går fra blå til rød i et skinnende design.

 

Rent teknisk, så er Mercurial-støvlerne det samme. De har NIKESKIN-overdel mikset med Flytknit for at give bedre touch på bolden. De har også High Tenacity-garn, der giver dig det bedste lockdown. Og så har de All Conditions Control (ACC) til at give dig bedst mulig kontrol i al slags vejr.

 

Fortsætter under billederne

Tiempo

Den anden silo er Nike Tiempo. De er også lavet med en hvid overdel. De har et stort Swoosh i rød, der fader ind i turkis på hælen. Så holder de samme farvetema som Mercurial-støvlerne.

 

Sålen er lavet i en stærk, rød farve. Bare for at gøre Flash Crimson endnu mere "flashy".

 

Støvlerne har ikke ændret sig teknologisk. Det er samme innovative 3D-konstruktion i diamantformet design på overdelen. Det sikrer sig et fantastisk og blødt touch på bolden.

Flash Crimson-støvlerne lancerer den 21. september. Så der er stadig lidt tid endnu. Men vi vil gerne holde dig opdateret, så du kan være blandt de første til at få et par, når de lander hos Unisport!

Du kan skrive dig op til de seneste nyheder her