Ny innovation fra Nike - velkommen til Flight Ball.

29.06.2020

Skrevet af William

En ny fodbold har ramt markedet. Fuld af innovationer og den seneste teknologi - Nike siger, det er den bedste hidtil!

Hvad er det vigtigste at have, når du skal spille en fodboldkamp? Bolden! Du kan ikke spille en genstand at sparke over mållinjen, spille til din holdkammerat eller drible forbi modstanderen.

Fodbolde har gennemgået en stor forandring i de seneste år. Teknologierne bliver altid fornyet i jagten på den perfekte fodbold. Man skal finde frem til mest stabile og troværdige bold.

 

Nike fortæller os, at de har fundet den nu - deres Flight Ball. Jeg synes, vi skal tage et kig på den og så tale om teknologi efter billederne.

Fortsætter under billederne

Det kan lyde som om, at denne bold er lavet i et laboratorium. Og det er ikke helt forkert. Der ligger tonsvis af test og analyse bag teknologien i Flight Ball for at få den til at præstere sit bedste. Mere end 800 atleter har testet bold. Og Nike har brugt mere en 1.700 timer i deres Innovation Lab.

 

Uanset hvilken position, du spiller på banen, så vil du altid have bolden til at være stabil i luften. Nike ville gerne komme af med flagrende bevægelser, som vi har set bolde have de seneste år. De fortæller os, at deres Flight Ball er 30% mere stabil i luften end deres populære Merlin bold og andre tidligere a href="https://www.unisport.dk/fodboldudstyr/591-nike-fodbolde/" class="">Nike fodbolde.

Den nye, aerodynamiske teknologi fra Nike hedder AerowSculpt og består af små "vinger", der hjælper med balance i luften.

Bolden har også All Conditions Control (ACC) for at give bedre greb i al slags vejr.

Vi er virkelig oppe at køre over at se denne bold i aktion - den kommer til at blie brugt i de store ligaer som Premier League og Serie A .

 

Du kan finde den nye Flight Ball hos Unisport her!