Lørdag skulle det nye Wembley indvies og det kunne næppe ske med en bedre kamp end denne. En FA Cup finale mellem Englands to suverænt bedste bold - Chelsea og de nykårede mestre Manchester United. Kampen levede dog ikke helt op til de store forventninger. Første halvleg var en noget sløj forestilling uden de store chancer. Det var tydeligt at se, det var to meget velorganiserede hold, der stod over for hinanden. Anden halvleg blev bedre end første. Her var der chancer til begge hold. Især Ryan Giggs missede et par store muligheder. Men også anden halvleg forblev målløs. Dermed skulle de hårdt prøvede spillere ud i endnu 2 x 15 minutter for at få finalen afgjort. Indtil 5 minutter før tid så det ud til at finalen skulle afgøres i straffespark da ingen af holdene kunne få bolden over stregen. Men så slog en af sæsonens helt store profiler til. Chelseas Didier Drogba kombinerede sig elegant forbi United forsvar med hjælp fra Lampard og kunne iført Nike - Mercurial Vapor Kongeblå let udplacere van der Sar. United fik i de sidste 5 minutter ikke lagt det nødvendige pres og dermed fik Chelsea lidt revanche for det tabte mesterskab med en stor FA Cup triumf.