Nike giver AS Roma romer-inspireret hjemmebanetrøje til 2015/16

09.06.2015

Skrevet af Jonathan

Roma og Nike indledte deres samarbejde sidste år. Nu har Nike så præsenteret opfølgeren med næste sæsons hjemmebanetrøje. Designet er inspireret af byens stolte historie fra romernes tid. Trøjen kan du købe fra på torsdag.

Efter at Roma i en række år har kæmpet for at finde formen, er de endelig tilbage på toppen af italiensk og europæisk fodbold. Derfor lå det også meget nært for Nikes designere at lade sig inspirere af den styrke som de romerske soldater repræsenterede tilbage i den romerske storhedstid. Trøjens look er således designet med romernes rustning som inspirationskilde.

Du kan købe AS Roma's nye hjemmebanetrøje fra torsdag 11. juni - kun 599,-

For med den lidt mørkere nuance på skuldrene og kraven med et lille split foran replikere Nike den udskæring på soldaternes udrustning som de bar for mere end 2.000 år siden. Dermed vil Totti, Nainggolan og resten af Tottis hær være klar til at gå en ny sæson i møde. Vil du slutte dig til dem?

AS Roma’s nye hjemmebanetrøje vil være tilgængelig her på siden fra torsdag morgen. Udover trøjens episke design, er den naturligvis udviklet med Nikes præstationsfremmende teknologier som Dri-Fit, laserskåret ventilering og særligt mesh.