Kristi Himmelfartsdag lagde traditionen tro dag til den danske pokalfinale. Årets finale stod mellem OB og de nykårede mestre fra FCK. Der var lagt op til en hård fysisk kamp mellem to fysisk meget stærke hold med FCK som favorit. Og det startede da også som forventet. Efter blot 16 minutter bragte mestrene sig i front. Hutchinson modtog bolden i en offsideposition som dommerne ikke fik øje på. Han rundede iskoldt Onyzko og satte iført Nike - Mercurial Vapor bolden sikkert i kassen til 1-0. Så forventede de fleste nok at FC København ville køre sejren sikkert i hus og sikre sig The Double. Men OB-spillerne troede fortsat på det. Efter 37 minutters spil fik Martin Borre iført Nike - Supremacy Kongeblå udlignet, dog med lidt hjælp fra FCK selv. Et forholdsvis ufarligt skud fra kanten af feltet blev pludselig meget farligt da Jesper Christiansen fejlvurderede det fuldstændigt og lavede et af sine meget sjældne drop. Dermed kunne spiller gå til pause i en helt åben kamp. Efter pausen kom OB ualmindeligt godt fra start. Efter blot 4 minutter satte Borring et par FCK'ere og sendte bolden ind i hovedet på Bechara som iført Nike - Mercurial Vapor sikkert headede bolden i nettet til 2-1 føring til fynboerne. Et kvarter før tid fik Martin Borre en kæmpe chance for at afgøre kampen med sit andet mål men missede. I stedet blev det til et kæmpe FCK-pres resten af kampen. Men det resulterede ikke i flere scoringer og dermed kunne OB løfte pokalen som tegn på at de var danske pokalmestre 2007. Et resultat af en fantastisk sæson for OB som ligger til sølv i Superligaen og nu altså kan kalde sig pokalmestre. Køb din OB-trøje her og vær med til at fejre triumfen.