NJR Jogo Prismático | Nye Neymar signatur-støvler

02.04.2020

Skrevet af Milan

Nike x Neymar Jr. er klar til at levere et nyt par signatur-støvler, der er som ingen, vi har set før - eller, en korrekt formulering her ville være som ALLE, vi har set før. Føler du dig forvirret? Forståeligt. Men sig lige "hej" til Jogo Prismático først før vi springer videre til de nedenstående detaljer.

Det er faktisk noget tid siden, at Nike har lanceret et par nye signatur-støvler for den brasilianske superstjerne. Sidste gang var i august 2019 med NJR Speed Freak-støvlerne, som fokuserede på at belyse Neymar's hurtighed. De nye støvler er dog en smule anderledes, da Jogo Prismático er kulminationen på alle hans signatur-støvler og samler dem alle i en unik silhuet. Jep, du læste rigtigt - fra ‘Written in the Stars’-støvlerne til ‘Puro Fenomeno’, ‘Meu Jogo’ og ‘NJR Silêncio’ - de er her alle sammen i designet af de nye signatur-støvler fra Nike.

Fortsættes nedenfor

Udover at være en samling af hans tidligere signaturstøvler, minder de geniale nye Nike NJR Jogo Prismático om det elektromagnetiske spektrum, som defineres ved at være forskellige bølgelængder produceret af én lyskilde, og er synligt for det blotte øje. Så ikke alene indeholder hans nye signatur-støvler symboler fra foregående strøvler; det multifarvede grafiske design, som ses over det hele på støvlerne, er derfor til stede af to grunde. Først ser man den skrig-gule farve, som langsomt falmer til orange, dernæst til rød, lilla og til sidst til blå, så støvlerne er i hvert fald ikke i mangel på farver. Støvlerne indeholder ligeledes et Copa América-inspireret element, som er et emblem fra det brasilianske forbund, der stolt symboliserer Neymars oprindelse. Slutvis er Swoosh'et udført i sort, mens pløsen formodentlig udgør et akronym for Neymar Jr. (NJR). Det er svært at sige, da bogstaverne er skræddersyet i en bestemt skrifttype, men det ville helt klart give mening, at tro det.

Hvad angår teknologierne, har støvlerne NIKESKIN-belægningen, som får dig tættere på bolden, en syntetisk overdel, der pakker din fod ind og giver et uovertruffent fit og fuldføres med vinkelformede knopper, som derved giver dig den fornødne, eksplosive acceleration med henblik på at være lige så hurtig som Neymar. Resten af teknologierne er de samme som tidligere Vapor 13-modeller.

Planen er, at Neymar skulle have dem på ved dette års Copa América, som på grund af omstændighederne er blevet udsat til 2021, men det dristige design er for alle, der ønsker at skille sig ud på banen.

Alt er muligt, når rampelyset rammer de nye Nike Mercurial Vapor 13 NJR Jogo Prismático-støvler.


Udforsk det begrænsede udvalg af det nye spektrum af brillians her