#footballathome | WebTV & Chill: Mest sete videoer

01.04.2020

Skrevet af Lasse

Nu er det tid til endnu en omgang ‘WebTV & Chill’ under denne pause fra fodbolden. Denne gang kigger vi i vores arkiver og afslører de mest populære og sete videoer nogensinde på vores YouTube-kanal. Vi kan allerede nu afsløre, at det er nogle lidt overraskende videoer. Så læn dig tilbage og sæt dig til rette, fordi her er listen med de tre mest sete videoer, samt to specielle videoer til at runde ballet af. God fornøjelse! #footballathome

Vi vil som sagt nu afsløre de tre mest sete videoer. Og som ved enhver anden top tre laver vi det til en nedtælling - startende med den tredje mest sete video og så videre. Til sidst slutter vi af med to specielle videoer: den nuværende mest populære video og en helt speciel video til dem der elsker Unisport. Er du spændt? Det er vi også! Så lad os da komme igang!


Nummer 3: Lionel Messi Crossbar Challenge | Testing Messi's accuracy

Den tredje mest sete video er en af dem med en kæmpe stjerne! Måske den største stjerne i verden? Det er den argentinske magiker Lionel Messi. I denne video interviewer vi Messi og tester hans evner ved at udfordre ham til at ramme overlæggeren - den såkaldte "crossbar challenge". Men før denne episke udfordring tager Messi en snak med Joltter, hvor Messi blandt andet afslører at han er et stort konkurrencemenneske, både på og udenfor banen - han hader simpelthen at tabe. Derfor er det spændende at se, hvordan han klarer det, hvis han misser overlæggeren. Hvor mange forsøg tror du, Messi har brug for til at ramme overlæggeren tre gangen? Find ud af det, ved at se videoen!

Fortsættes nedenfor

Nummer 2: How to shoot a knuckleball | Learn CR7 free kick

Unisport WebTV's anden mest sete video nogensinde er faktisk en tutorial. Så nu er det tid til at du også skal lave noget. Eller måske du bare kan nøjes med at se videoen, for at lære hemmelighederne bag Cristiano Ronaldos berømte frispark. I den her video lærer du nemlig hvordan du får bolden til at skifte retning, mens den er i luften - altså en ‘Knuckleball’. Det er Joltter, der har tager opgaven på sig og vil lære dig et "knækspark", der er en af de mest avancerede og vanskelige tekniker indenfor fodbolden. Men med denne trin for trin guide vil du lære en masse tips, så du kan sparke langt bedre end dine holdkammerater, når I vender tilbage til træningen. Lad os se, hvordan man gør.

Fortsættes nedenfor

Nummer 1: How to curve the ball | Learn bending free kick

Nu er den endelig tid til at afsløre den mest sete video på vores Unisport YouTube-kanal. Lidt overraskende, er det ikke et møde med Cristiano Ronaldo eller en anmeldelse af en ny Nike Mercurial Vapor eller adidas Predator! Nej, det er faktisk endnu en tutorial. Denne gang handler den om at skrue bolden, i stedet for at få bolden til at knække som ovenfor. Skruebolde er en af de mest almindelige og populære skudteknikker i fodboldens verden, og nu kan du altså også lære at skrue bolden ved frispark. Skruende frispark har resulteret i mange vanvittige mål fra spillere såsom David Beckham, Juninho and Lionel Messi. Ved at se den her video, kan du blive lige så god til at skrue bolden som drengene ovenfor og dermed score nogle vanvittige frisparksmål. Alt andet ville da være dumt!

Fortsættes nedenfor

Den mest populære video: 10 football rules you DIDN'T KNOW existed!

Denne video er måske den mest populære video nogensinde, eller i hvert fald én af dem, i Unisport WebTV's historie. Videoen befinder sig ikke i Top 3, men den er stadig en af vores mest sete videoer - og den er kun blevet uploadet for cirka 1,5 måned siden. I den her video laver vi en TOP 10 liste over fodboldlove, som de fleste fodboldspillere og -fans ikke kender til. På det seneste, grundet VAR, har fodboldfans over hele verden diskuteret reglerne og lovene hver eneste weekend - og i den her video vil du højst sandsynligt lære nye regler, som du aldrig har hørt om før, selvom de faktisk eksisterer! Vi synes, at den her video er mega spændende og så lærer man endda noget, som man kan bruge mod sine venner, når fodbolden vender tilbage efter den her pause. Hvad mere kunne man ønske sig?

Fortsættes nedenfor

Den specielle video: Who is Unisport? 10 things you didn’t know

Vi vil udnytte lejligheden til at vise jer en meget speciel video for os i Unisport. I år fejrer vi nemlig vores 25-års jubilæum, og det betyder at du igennem resten af året vil opleve en masse content, konkurrencer og specielle tilbud relateret til jubilæet. Én af de mange specielle ting til vores jubilæum er denne video. Og den her gang omhandler det ikke en ny støvle, en stor fodboldstjerne eller en tutorial - det handler om os: Unisport! Vi kigger nemlig på 10 sjove facts omkring Unisport, som de fleste mennesker ikke kender til. Gør dig klar til at blive en ægte Unisport aficionado.

Fortsættes nedenfor

Det var denne uges omgang ‘WebTV & Chill’. Vi håber, at du var underholdt. Hvis ikke burde du tjekke vores YouTube-kanal for at se om der er andre videoer, der er mere i din smag. Vi lover dig, at du kan finde noget, du synes godt om! Og hvis du faktisk var underholdt, så burde du også tjekke vores YouTube-kanal. Fordi der er mange flere videoer, der minder om de fem ovenfor. Husk at subscribe for at få notifikationer, når der dukker en ny video op.

Nå ja, forresten - du kan stadig købe alle produkterne på vores hjemmeside, selv under disse omstændigheder. Uanset om du leder efter træningstøj eller træningsudstyr kan du finde det her på vores hjemmeside - og så endda med normal leveringstid! #footballathome


Husk at du kan selvtræne, selvom det kan være svært i de her tider