Vi fortsætter som normalt - med sikkerhedsforanstaltninger

17.03.2020

Skrevet af Claus

Kære kunde - i disse usædvanlige omstændigheder vil vi gerne informere dig om, at vi fortsætter med at køre fuld kapacitet på alle områder og er klar til at servicere dig. Vi sender ordrer som normalt og vores kundeservice er fuld operationelt, hvis du har en henvendelse.

For at sikre og beskytte alle vores medarbejderes sundhed, arbejder alle fra vores kontor hjemme og vores lager arbejder i separerede skift med meget begrænset kontakt. Vi er meget opmærksomme på alle medarbejderes helbred og tager alle forholdsregler for at beskytte alle der håndterer pakker og selvfølgelig dig.

Vi ved desuden også at alle vores leverandører og fragtfirmaer tager en masse specielle forholdsregler, under disse særlige omstændigheder, for at sikre alles sikkerhed og helbred.

Der kan forekomme enkelte forsinkelser i denne periode, men vi arbejder hårdt på at holde det på et absolut minimum.

NYHED! Budbee hjemmelevering

Vi har lanceret mulighed for at få din pakke leveret med Budbee til hjemmeadressen om aftenen, så du slipper for at skulle ud og hente din pakke. Levering med Budbee koster 39,- kr. og har en leveringstid på 1-2 hverdage, som normalt. Tilgængelig til udvalgte postnumre.

Pas på jer selv og hinanden, men fortsæt træningen og #trainathome.

OBS! Vores Flagship Store på Strøget i København er nu åben igen. Du kan finde åbningstider og anden info her