Weekendens støvlespots: Champions League leverer mekka af nye fodboldstøvler

08.06.2015

Skrevet af Jonathan

Den netop overståede weekend har foregået i et tempo, selv vi havde svært ved at følge med i. Kulminationen kom lørdag aften da FC Barcelona kunne gentage succesen fra 2009 med The Treble. Scenen i Berlin lagde dog op til andet end Barcelonas triumf. Det er blevet tid til ugens støvlespots.

Luis Suarez (FC Barcelona) - adidas X 15.1 Gul/Sort
For godt et år siden fik Luis Suarez tildelt en historisk karantæne af FIFA for sit bid på Chiellini. I weekenden kunne han så løfte sin tredje pokal inden for en måned og oven i købet som matchvinder. Det gjorde han i adidas’ nye X. Dermed levede han op til adidas’ udsagn om at X er skabt til spilleren, der skaber kaos på banen.

Ivan Rakitic (FC Barcelona) - adidas Ace 15.1 Sort/Gul/Hvid
Festen blev dog åbnet af Ivan Rakitic som bar adidas’ anden innovation, Ace 15.1. Denne nye silo kan på sin vis siges at erstatte Predator kollektionen, som Rakitic jo netop spillede med før hans skifte til adidas Ace. En meget god måde at fejre det skifte på.

Lionel Messi (FC Barcelona) - adidas Messi 15.1 Blå/Gul/Sort (Custom)
Leo Messi var også hoppet i sine nye fodboldstøvler. En hyldest til legenden, som jo altså også var med til at vinde the Treble i 2009. Messi 15.1 er skabt ud fra Messis specifikationer og denne version ser ud til at have helt andre specifikationer end den officielle model. Blandt er overdelen helt glat og frame konstruktionen er lysere og sidder mere integreret i støvlen, som Messi 15.2. Gad vide hvad der ligger i det?

Petra Hogewoning (Holland) - adidas X 15.1 Hvid/Gul
Så afbryder vi lige Champions League med kvindernes VM. Her var Petra Hogewoning fra Holland nemlig på banen i de særligt designede X 15.1, som vi skrev om i går. Støvlen er jo nøjagtigt den samme som mændenes, blot i andre farver.

Wayne Rooney (England) - Nike Hypervenom Phinish Silver Storm Pack
Tilbage til herrerne så er der jo landsholdssamlinger rundt omkring i øjeblikket og her trådte Wayne Rooney op for England med et par Hypervenom Phinish. Ligesom Opus og Vapor, udgør Phinish alternativet til dem, som foretrækker fodboldstøvlen på traditionel vis og iblandt det segment befinder Rooney sig altså.

Andrea Pirlo (Juventus) - Nike Tiempo Legend V SilverStorm Pack
Og nu vi er ved Nike kan vi lige så godt gå planken ud og tage de resterende Silver Storm Pack støvler. Her ser vi Walker Texas Ran… eller Andrea Pirlo selvfølgelig, som mødte op til finalen i Berlin med den nyeste farvevariant fra Silver Storm. Desværre blev Silver Storm præcis hvad Pirlo fik ud af finalen...

Patrice Evra (Juventus) - Nike Magista Obra Silver Storm Pack
Patrice Evra erklærede sin kærlighed til Magista Obra nærmest i det øjeblik fodboldstøvlen blev præsenteret. Og det var også den støvle han repræsenterede i finalen.

Arturo Vidal (Juventus) - Nike Mercurial Superfly IV Silver Storm Pack
Der var vist ingen tvivl om at Arturo Vidal var tændt til finalen. Til tider måske lidt for tændt. Ikke desto mindre fik han også vist sine nye fodboldstøvler, Mercurial Superfly fra Silver Storm Pack frem. Et par støvler som han i øvrigt havde fået specialdesignet fra et lidt alternativt sted, nemlig hans børn.

Neymar Jr. (FC Barcelona) - Nike Hypervenom Phantom II Silver Storm Pack
Neymar gav allerede sin bane debut til Hypervenom i sidste uge da han med en scoring, hjalp Barcelona med at vinde Copa del Rey. I lørdags kunne han så fordoble den statistik med endnu en scoring i det absolut sidste sekund af finanlen. Det tegner godt for Hypervenom Phantom II’s fremtid.