Nike PhantomVNM Future DNA | Et comeback til T90!

20.03.2020

Skrevet af William

Nostalgien kommer bare rullende for tiden! Og i dag byder vi velkommen til endnu en klassisk Nike-støvler, der er blevet bragt til live igen.

De sidste to uger har Nike givet os comebacks af nogle ikoniske støvler. Først så vi PhantomVSN Future DNA. Dette var en moderne fortolkning af Nike Hypervenom fra 2013. Så kom Mercurial Vapor 13 Future DNA , der var en gengivelse af Nike Mercurial Superfly fra 2009. Og i dag får vi den tredje støvle i rækken - det er tid til at sige "velkommen tilbage" til de klassiske T90-støvler!

Fortsætter nedenfor

Støvlerne er de populære Nike PhantomVNM. Vi så disse støvler første gang i begyndelsen af 2019 og de har været brugt af nogle af de bedste angribere i verden siden. For eksempel Robert Lewandowski og Harry Kane. De originale T90-støvler blev båret af legender som Roberto Carlos, Luis Figo, Francesco Totti, Rio Ferdinand og Fernando Torres. De var lavet til at være komfortable gennem 90 minutter med deres Air Zoom-puder i hælen, en syntetisk overdel der mindede om læder, men med mindre vandabsorbering, og som havde en klæbende overflade. En stor sparkeflade pga. det skæve snøresystem og så havde den en lille tunge, der dækkede en smule af snørebåndende. Designet var meget anderledes i forhold til andre støvler på markedet.

Phantom Venom Future DNA har det samme, flotte design som de gamle støvler. Vi har det klassiske og velkendte sorte grafik på ydersiden af støvlen. Det er delt op i flere blokke og bliver mere og mere hvidt jo tættere vi kommer på tåspidsen. Hælen er sort og den røde skrift er som i gamle dage. Tilbage i 2004 stod der "ZOOM". I dag står der "ACC", som står for All Conditions Control, som du får på alle topstøvler fra Nike i dag.

Lighederne mellem støvlerne er bestemt til stede. Vi har en blød, syntetisk overdel. En overdel, der giver mere greb på bolden og et skævt snøresystem for at få den reneste sparkeflade. Vi håber at se disse støvler på banerne i fremtiden, da de simpelthen er for flotte til ikke at blive vist frem for alle.

Hvis du gerne vil have fingrene i de her vilde støvler, så kan du skrive dig op hos Unisport og vinde et par!

Det er meget simpelt – bare skriv dig op her!