MLS 2020 | Nye adidas-trøjer er landet

06.02.2020

Skrevet af Lasse

Det er blevet tid til at krydse landegrænser og det store Stillehav, da adidas lancerer flere nye trøjer til den kommende MLS 2020-sæson. Populariteten omkring det smukke fodboldspil er stødt stigende i USA. Det har vi været vidner til i flere år nu, eftersom flere og flere spillere fra Europa har tilsluttet sig den amerikanske liga MLS - men det gælder også den anden vej rundt, hvor flere amerikanske spillere er blevet hentet til de europæiske klubber. Ja, fodbolden er virkelig begyndt at tage fart i USA.

I år kan MLS fejre starten på dens 25. sæson, når den bliver sparket i gang i slutningen af februar. Et jubilæum som adidas gerne vil være med til at hylde med nogle meget unikke trøjer til nogle af de største klubber i MLS. Hver trøje vil have et specielt design, der kan relateres til klubbernes hjemby eller historie. Oveni vil de alle være prydet med de genkendelige tre striber - denne gang placeret på højre skulder.


New York City FC Udebanetrøje 2020

Lad os starte ud med New York City FC. Det er ingen overraskelse, at holdet fra The Big Apple skal have en unik udebanetrøje. Trøjen har taget inspiration fra byen New York og dens betagende arkitektur, hvilket gør trøjen helt speciel. Dens nye udtryk er virkelig gennemtænkt, da den kombinerer New Yorks fortid og nutid. Ydermere er logoet lavet i en lidt anderledes farve end normalt, for at få trøjen til at være endnu mere moderne. En lille detalje, som vi virkelig synes godt om!

Los Angeles FC Hjemmebanetrøje 2020

Los Angeles FC har ikke fået en ny udebanetrøje, men derimod en helt vildt luksuriøs hjemmebanetrøje. Det er én af de trøjer, hvor man vil sige at det minimale lige pludselig udgør det maksimale. Med dens rene og progressive design har den en subtil fremtoning med få kontrastfulde elementer på en moderne silhuet. Den sorte- og guld farve på trøjen stemmer perfekt overens med LAFC' kælenavn "The Black and Gold". De tre striber på skulderen er sorte ligesom resten af trøjen. Noget vi faktisk ikke har noget imod, da det gør den her trøje mere elegant og simpel.

Fortsættes nedenfor

LA Galaxy Hjemmebanetrøje 2020

Med tidligere stjerner, såsom Zlatan Ibrahimovic og David Beckham, er LA Galaxy en af de mest berømte klubber i MLS. Nu er det tid til at Chicharito skal prøve at skinne igennem, og han vil højst sandsynligt elske sin nye hjemmebanetrøje. For når det kommer til en sammensmeltning af kunst og fodbold, er den her trøje et perfekt eksempel. Den minder lidt om den traditionelle hjemmebanetrøje, med det genkendelige skærfe på tværs af trøjen - men på denne trøje er det traditionelle blevet re-designet i en mere kunstnerisk retning. Meget stilrent, må vi bare sige.

Fortsættes nedenfor

New York Red Bulls Hjemmebanetrøje 2020

Der er endnu et hold, der har New York som deres hjemby - New York Red Bulls. De er også en del af adidas' hyldest-kollektion, hvor de vil få en ny hjemmebanetrøje, der er inspireret af den nye MLS-skabelon. Trøjen er hovedsagelig sort, men med røde logoer på, hvilket virkelig får logoerne til at træde frem i rampelyset. De tre striber på skulderen er også røde, hvilket får spillerne til at ligne, at de er klar til at kæmpe indtil blodet løber ned af skuldrene. Vi må indrømme, at den allerede er lidt af en favorit her hos Unisport!

Fortsættes nedenfor

Inter Miami Udebanetrøje 2020

For at slutte den nye adidas-kollektion af med et brag vil de nye drenge fra Inter Miami også være med i fejringen af MLS. Og de vil markere sig med deres udebanetrøje. Visionen for den modige udebanetrøje er at give et voldsomt udtryk med en uovervindelig sort indeholdende pigge i pink. Den vision er vist blevet ført ud i livet. Den nye klubs mantra er “freedom to dream”, og man må bare indrømme - det mantra er virkelig tydeligt igennem denne trøje. Vi synes, at den her trøje er så sindssyg, at vi er nødt til at tilbyde den i authentic-versionen også!

Fortsættes nedenfor