UNISPORT 1995 - 2020 | 25 ÅRS FODBOLDKÆRLIGHED

15.01.2020

Skrevet af William

Seks Ballon d'Or til Messi. Fem til Cristiano. Lanceringen af Nike Mercurial. Genopstandelsen af adidas Predator. Brasilianske Ronaldos legendariske frisure. Dét mål fra Zinedine Zidane i Champions League-finalen. Utallige frisparksmål fra David Beckham og magiske tricks fra Ronaldinho. Dette er kun nogle af de bedste fodboldøjeblikke fra de sidste 25 år. De samme 25 år har Unisport givet millioner af spillere, fans og entutiaster de nyeste produkter, indhold og verdensklasse kundeservice.

Men det handler ikke kun om fortiden eller hvad der skal ske fremover.

Du er aldrig bedre end din seneste kamp og du kan ikke se ud i fremtiden. Du kan selvfølgelig være stolt over dine meritter, din historie og det, du har opnået.  Det burde du også. Du kan også sætte dine mål med højere forventninger. Men det, der betyder noget, er lige nu. Det vi gør i dag, for at ære i går og for at bygge fundamentet til i morgen.

Unisport fylder 25 år og vi fejrer dette ved at gøre 2020 til det bedste fodboldår nogensinde. Og når vi fejrer tingene, så gør vi det ordentligt - og vi fejrer det sammen med dig. Dette betyder, at du gennem hele året kan forvente meget specielle produktlanceringer, ekstraordinære konkurrencer og super attraktive jubilæumstilbud, fodbold-eventens og meget mere!

Du tænker garanteret over, hvordan du bliver en del af dette? Hvis du læser dette, så tænker vi, at du allerede følger os på vores sociale medier, ikke? Her kan du allerede være med. Udover det, så kan du blive en del af Unisport-familien nedenunder og få den seneste information sendt direkte til din e-mail.

Vi ser frem til at fejre 2020 sammen med dig!

Unisport est. 1995


Læs mere og skriv dig op til vores nyhedsbrev for de seneste nyheder her