Vilde farver fra Nike | Velkommen til Nike Terra Pack

22.11.2019

Skrevet af William

Der er flotte fodboldstøvler. Der er vilde fodboldstøvler. Og så er der et miks af begge dele. I dag lancerer Nike de nye farver til Mercurial og PhantomVNM - og det ligner noget fra en anden verden!

Vi har set nogle vilde farver på Superfly 7 og Vapor 13 siden lanceringen i sommer. Der har været helt sorte, skinnende orange og himmelblå, blot for at nævne nogle. Men selvom det er flotte støvler, så virker det til, at vi har set disse farver før.

 

Nu er det tid til endnu en opdatering på støvler - inklusiv PhantomVNM. Og denne gang er helt speciel. Det er noget, vi ikke har set før. Velkommen til Terra Pack!

Fortsætter nedenfor.

Tre støvler vil få den nye, vilde farveopdatering. Det er Superfly 7, Vapor 13 og PhantomVNM. Vi starter med at kigge på de nye Mercurials;

Superfly 7 har en sandfarve, som vi ikke har set før, på hele overdel. Den har næsten en champagne-lignende effekt og skinner, så den virkelig skiller sig ud fra tidligere farver. Det store Swoosh på ydersiden er lavet i en simpel, sort farve med en smule glimmer i. På hælen er der et design, der minder os om grus eller sten, der fortsætter hele vejen ned til ydersålen. Det skaber et indtryk af at gå på sand - eller Jorden. Hælen har teksten “Nike Football Project CNCPT: Mercurial. Designed at Nike WHQ” i en vild neonfarve.

 

Neonfarven er også en del af knopsystemet, hvor de grønne knopper på splitålen står stærkt sammen med en modig, lilla farve. Dette minder os om de populære React Element Sneakers fra Nike med det atypiske og anderledes design.

Vapor 13 er ligesom Superfly 7, men uden Dynamic Fit Collar. Teknisk, så er de to Mercurial-støvler ens. De har en overdel af NIKESKIN med Flyknit, der giver støvlerne en 3D-tekstur for at forbedre dit touch på bolden. Det nye High Tenacity-garn hjælper med at holde din fod på plads. Og så har de begge All Conditions Control (ACC), der hjælper dig med boldkontrol i alle vejrforhold.

PhantomVNM er også en store del af Terra Pack. Den har samme sandfarve, men den virker til at skinne mere og have lidt mere glitter end de to Mercurial-støvler. Overdelen har det store Swoosh på ydersiden af støvlen. Dette skifter faktisk farver i forhold til den vinkel, du kigger fra, så både kan se det i lilla, blå eller grøn. På hælen er der en planet, formet som en fodbold med et Nike-logo på.

 

Ydersålen er lavet i en mat, lilla farve som en fed kontrast til overdelen. PhantomVNM har de samme teknologier som altid. Den er lavet med en Flyknit-overdel og har en Strike Zone, der hjælper dig med at kontrollere kampen. Den har også ACC.

 

Farven bliver brugt af spillere som Eden Hazard, Asisat Oshoala and Nadia Nadim.

 

Støvlerne er en perfekt, tidlig julegave til dig selv eller forkæl en af dine nærmeste med de mest unikke støvler fra Nike.

 

Køb den nye Nike Terra Pack hos Unisport nu.