Indendørs-sæsonen er i gang | Find det nyeste udstyr hos Unisport

18.10.2019

Skrevet af William

Selvom fodboldsæsonen stadig er i fuld gang og udendørsbanerne stadig bliver brugt flittigt, så er flere og flere spillere begyndt at ramme gulvene og gøre sig klar til indendørs-sæsonen. Du kan finde det nyeste og bedste udstyr til dette hos Unisport - vi har det, du skal bruge!

Hvad skal man lave om vinteren?

Vinteren kommer. Dette betyder, at det er tid til at tage en beslutning omkring fodbold. Er du den type, der nyder at have fri fra træning og venter til foråret med at snøre støvlerne igen? Eller er du typen, der tager i hallerne og ikke kan stoppe med at spille?

Hvis du er den sidste type - så er Unisport stedet for dig. Selvom du kun spiller en gang imellem eller futsal på højeste niveau, så kan vi hjælpe. Lad os gøre klar til indendørs-sæsonen!

Sko til indendørs fodbold og futsal

Når det kommer til udstyr, så er det svært at undgå at tale om skoene. De er det vigtigste værktøj for dig. Og derfor skal du være ekstra opmærksom på dette afsnit. For der er faktisk forskel på sko til indendørs fodbold og futsal.

 

Når du spiller indendørs fodbold med dine venner, dit hold og ikke på det højeste niveau - og det vigtigste er, at have det sjovt - kan du sagtens tage et par sko fra de største brands som adidas, Nike eller PUMA. Deres sko er typisk en indendørs version af deres fodboldstøvler. Dette betyder, at du kan få indendørssko, der ligner dine fodboldstøvler på en prik. Rimelig fedt, ikke? Du får også ofte samme teknologier og pasform som støvlerne. Den største forskel er egentligt, at knopperne er erstattet med en gummisål, så du har det bedste greb på banen, når du skal vise dine evner.

 

Vi har også sko til futsal. Hvis du har set futsal, så ved du, at det er et meget hurtigere spil. Der er ingen vægge omkring banen, hvilket betyder, at din teknik og boldberøringer bliver testet hver eneste gang, du får bolden. Fusatsko har oftere en lavere profil og lavere vægt end normale indendørssko. Dette hjælper dig bl.a. i de skarpe vendinger, der skal til under kampene. Du kan også se, at de fleste futsal-sko har et andet materiale ved tåspidsen - ofte lavet af plastik, læder eller ruskind. Det er godt at have, da en god tåhyler ofte er det hurtigste måde at få et skud på mål. Vi har et stort udvalg af futsal-sko og vi anbefaler, at du kigger på brands, der er mere specialiserede som f.eks. Mizuno eller Joma.

Fortsætter nedenfor

Grip-sokker

Når du skal lave de bedste tricks og finter i små områder med lidt plads, så skal du have det bedste mulige greb. De rigtige sko kan hjælpe dig et god stykke af vejen. Men du kan sagtens gøre mere - køb et par grip-sokker! De hjælper dig med at undgå at skride rundt i dine sko og sørger for, at du altid kan præstere bedst muligt, når du har bolden ved fødderne. Du kan købe et par grip-sokker var et lang række brands. Du kan finde dem her.

 

Trøjer og shorts

Ofte vil du få det varmt og begynde at svede, når spiller indendørs fodbold eller futsal - rigtig hurtigt. Derfor skal du have noget tøj, der sørger for, at du har det komfortabelt.

Unisport har et stort udvalg af trøjer, som du kan bruge. De er alle lavet til at holde dig kølig og absorbere sveden, så du kan holde dig tør under kampen og fokusere på at vinde.

 

Du kan også skaffe dig et par shorts, så du får den bedste fleksibilitet. Det kan hjælpe dig med at bevæge dig hurtigt i små områder på banen.

 

Indendørs fodbolde

Okay. Jeg sagde lige før, at skoene er det vigtigste udstyr, når det kommer til indendørs fodbold og futsal. Men lad os være ærlige - det ville ikke være så sjovt at spille uden en bold. Så derfor slutter vi denne blog med at fortælle dig om indendørs fodbolde.

 

Spillet på indendørs-banerne kan være virkelig hurtigt. Derfor skal du have en bold, der er beregnet til formålet. Fodbold til indendørs brug er ofte lavet med et dæmpet spring og er en smule tungere, så de ikke hopper ukontrolleret rundt som en almindelig fodbold. Dette hjælper dig med at kontrollere bolden bedre - og kontrollere kampen!

Du kan finde meget mere information og al udstyr lige her.