Unisport støvlespots er tilbage | Hvad skete der i september?

02.10.2019

Skrevet af William

Det er et stykke tid siden, vi sidst har haft et ordentligt støvlespot her. Så lad os have et i dag og se tilbage på de mest interessante støvlevalg fra september måned.

Nicolas Pépé (Arsenal 1/9) - adidas Nemeziz 19+ Marvel

Vi starter med et godt valg af fodbold fra Arsenal rekordinkøb Nicolas Pépé. I det dramatiske North London Derby spillede han i et par af de limiterede Nemeziz 19+ med Spider-Man tema på.

Memphis Depay (Holland 6/9) - Under Armour Spotlight

Støvlerne er i sig selv ikke sindssygt specielle, da det blot er den nyeste farvekollektion til Spotlight fra Under Armour. Men kombinationen med de orange farver i den hollandske spilledragt er det, der rammer os. Vi kan ikke få nok af spillere, der tager et ekstra skridt for at lave en fed kombo til sine fans!

Mohamed Salah (Liverpool 14/9) - adidas X 19.1 Input Code / Hard Wired

Mo Salah er en af frontmændene for adidas' X-støvler. Og mod Newcastle spillede han i den spritnye Input Code-farve - i første halvleg. For efter pausen kom han på banen i et par Hard Wired i stedet. Vi er ret undrende omkring dette. Men det virkede til at have en effekt, da han scorede i anden halvleg.

Álvaro Morata (Atlético Madrid 21/9) adidas X 99.1

Denne gjorde os ret glade. De første to versioner af de ultralette adidas-støvler kunne ikke bruges på banen på grund af den ekstremt lave vægt. Den nye version, 99.1, er en smule tungere og kan også tåle at blive brugt - hvilket vi så Morata gøre i kampen mod Celta Vigo. Og hvide støvler ser altid godt ud til Atlético-sættet!

Michy Batshuayi (Chelsea 22/9) - adidas F50 Adizero II Leather

Denne går ud til de hardcore støvlespottere. Normalt spiller Michy Batshuayi i adidas X 19.1. Men mod Liverpool troppede han op i et par Adizero II i den lækre læderversion, der virkelig får os til at savne disse letvægts læder-skønheder Og igen - der er bare noget over spillere, der giver os noget specielt at tale om. Fedt valg, Michy!

Hakan Çalhanoğlu (AC Milan 26/9) - adidas Predator Precision / adidas F50 Messi

Vi har lavet klassikeren og gemt det bedste til sidst. Og nu, hvor vi taler om klassikere - mod Livorno spillede Çalhanoğlu i et par af de ikoniske Predator Precision i remake-versionen, der udkom i begyndelsen af 2019. Men det stopper ikke her. I anden halvleg havde han skiftet dem ud med et par F50 Adizero-støvler i signaturfarven for Lionel Messi.

Çalhanoğlu er en mand, der kender sine støvler. Han har endda spillet med Precision remake i de følgende kampe også. Lad os bare ignorere, at Milan har tabt disse og fokusere på støvlevalget i stedet.