Adidas bringer minderne frem med Spaniens nye udebanetrøje

12.11.2015

Skrevet af Jonathan

Adidas går old school med den nye Spanien udebanetrøje! Når Juan Mata, Sergio Ramos og de andre spanske stjerner drager mod Frankrig og EM 2016 næste år, så kommer de til at gøre det i en super retro udebanetrøje, som jeg seriøst godt kan arbejde med!

Selvom trøjen er hovedsageligt hvid, så sørger det flertonede all-over print på fronten for, at der stadig er godt med fart på. Jeg er seriøst imponeret over det arbejde adidas’ designhold har gjort og håber virkelig Spanien kommer i gruppe med nogen der spiller i rød, så vi får chancen for at se den i aktion.

Nu kommer jeg ikke fra Spanien, men hvis Danmark ikke lige tager sig sammen og kommer videre til EM, så kunne jeg godt finde på at kaste min kærlighed til den spanske trøje. Stærkt arbejde fra adidas vil jeg sige, men hvilke tanker gør du dig?