Retro-stilen fra Nike fortsætter | Barca lancerer ny 3. trøje

12.09.2019

Skrevet af William

Det er tid til endnu en fed trøje til denne sæson. Og ligesom Nike har gjort med et par klubber allerede, så har denne og klare referencer til 90'ernes Barcelona.

Der er noget over FC Barcelona og 1990'erne. Klubben vandt ligaen seks gange, Copa del Rey tre gange og selvfølgelig Champions League en enkelt gang - i 1992. Årtiet bliver husket for deres ikoniske Dream Team med spillere som Koeman, Romario, Zubizarreta, Laudrup og Stoichkov. De blev alle ledet af den legendariske Johan Cruyff.

Og nu er Nike klar med en reference til 90'erne Barca med en ny trøje. Og lad mig bare sige - den er noget specielt. Vi bliver nødt til at tage et kig på den nu!

Fortsætter nedenfor.

Trøjen vil pirmært blive brugt i Champions League denne sæson og er en del af Nikes 'Future Heritage', der har fokus på legenderne, identiteten og historien i stolte klub FC Barcelona.

Selve designet er ret vildt. Den lækre mintfarve er en klar reference til udebanetrøjen fra 1992 til 1995. Vi har set farven på udebanetrøjer siden. Men designet på disse har været mere moderne. Designet på den nye handler om de gode, gamle dage.

 

Trøjen har byens våbenskjold trykt på. Det er en del af det ret subtile print, der dækker hele trøjen. Kraven er også ret retro med et moderne twist for at holde et mere simpelt design.

Og så har trøjen selvfølgelig også det klassiske Nike Futura-logo for at hylde trøjerne fra 1990'erne.

 

Hele spilledragten vil have short og strømper i de samme farver som trøjen.

Dette er måske en af de fedeste Barca-trøjer, vi nogensinde har set. Det bliver vildt at se Messi, Griezmann og Suarez have det sjovt med deres målscoring med disse på.

Hvis du er ligeså vild med trøjen som vi er, så kan du bestille den hos Unisport nu. Blive en del af Future Heritage.