Har du evoPOWER? Så kom forbi Unisport-butikken i København d. 9. marts mellem 11.00 og 15.00 og vis os hvor hårdt du kan sparke, når vi fyrer den af evoPOWER-style med et cool PUMA fodboldarrangement.

Vi elsker fodbold og fodboldstøvler. Punktum. Vi er dog endnu mere vilde med at dele vores passion med jer, og derfor har vi stablet et sprødt fodboldarrangement på benene søndag d. 9. marts, hvor du kan komme og prøve de nye PUMA evoPOWER og se hvor hårdt du egentlig kan sparke med dem - PUMA kommer nemlig også med en fartmåler, så du kan få prøvekørt den kraftfulde evoPOWER.

Er PUMA evoPOWER noget for dig? Så bestil dit par her - kun 1.299,-

Det er dog ikke alt - og nu du alligevel er der, har du mulighed for at lave tricks og freestyle med Joltter, spille panna mod dine venner (eller Joltter, hvis du tør), få lidt godt til ganen i form af en kold, kold Faxe Kondi eller få en snak om PUMA evoPOWER med Jakob - og meget mere.

Med andre ord er der al mulig grund til at kigge forbi til UNISPORT X evoPOWER foran Unisport-butikken på Vesterbrogade 4 i København d. 9. marts kl. 11-15 og få en fed fodboldoplevelse med dine kammerater og Team Unisport.

Arrengementet er gratis, og der vil være mulighed for at prøve og låne PUMA evoPOWER fodboldstøvler til sparke-eventet. Tilmelding er ikke nødvendig, og alle er velkomne - men hvis du har lyst til at give en heads up om at vi ses, så kan du tilmelde dig på vores UNISPORT X evoPOWER Facebook-event lige her.

Er PUMA evoPOWER noget for dig? Så bestil dit par her - kun 1.299,-

Støvlerne er snørret, fartmåleren klar, Joltter har de seneste tricks i ærmet, og vi er klar til masser af evoPOWER. Er du? Kom og bevis det og vis dine kammerater hvor skabet skal stå. Ses vi? FEDT!