Efter en lang optakt er den langt om længe blevet tid til, at den hollandske hjemmebanetrøje offentliggøres. Elftals nye hjemmebanetrøje er intet mindre end et studie i klinisk og stilrent design.

Ventetiden har været lang, og Nike har da også gjort sit til, at holde os på pinebænken, men nu går den ikke længere. Den helt nye Holland VM Hjemmebanetrøje er landet, og den har været den lange ventetid, hver for det er lidt af et mesterstykke som Nike har komponeret til det hollandske landshold.

Du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar af Hollands hjemmebanetrøjen - kun 599,-

Den nye Holland VM hjemmebaentrøjes primære kendetegn er at den er orange. Fuldstændig som det hollandske landsholds fodboldtrøjer plejer, at være det. Men hvorfor er det nu at de spiller i orange trøjer de hollændere? Forklaringen er at orange er det hollandske kongehus farve, og det er af den grund at det hollandske landshold også spiller i farven, selv om flaget er blåt, hvidt og rødt. Det er faktisk kun sket en enkelt gang at Holland har haft en anden farve hjemmebanetrøje. Det var ved VM i 1934, hvor man spillede helt i blåt.

Det hollandske fodboldforbunds logo har fået et redesign, så det i anledningen af dets 125 års jubilæum fremstår en smule retroagtigt. Det meget simple og afdæmpede logo medvirker også til at Holland VM hjemmebanetrøjen får et meget klinisk udtryk.

Du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar af Hollands hjemmebanetrøjen - kun 599,-

Den nye Holland VM hjemmebanetrøje er lavet i Nikes Dri-Fit materiale, der sørger for at lede fugt og sved væk fra kroppen. Det kommer der til at være god brug for i den brasilianske varme til sommer, og det er tanken bag, at spillerne kan præstere mere, når deres krop har en mere naturlig temperatur og ikke overopheder.

Vi glæder os til, at se de hollandske stjerne ved VM. Oranje kommer til, at lægge hårdt fra land da man i den første kamp møder de regerende verdensmestre Spanien. En gentagelse af VM finalen fra for fire år siden, hvor hollænderne først måtte give fortabt efter forlænget spilletid. Måske det går bedre i den nye hollandske hjemmebanetrøje?

Det var noget af en forløsning endelig, at kunne offentliggøre den nye Holland hjemmebanetrøje. Hvad synes du om trøjen? Tror du hollænderne endelig kommer til, at stå øverst på VM-tronen? Del din mening med os i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.