Kunne du tænke dig at vinde en plads på Manchester United Soccer Schools og få træning efter de engelske mestres principper? Så kan du dele et godt træningstip og være med i konkurrencen. Se hvordan du gør her.

De fleste fodboldspillere vil rigtig gerne op og spille på det allerhøjeste niveau i verden, og for at have chancen for det kræver det træning, træning og træning. I den forbindelse har vi fået muligheden for at give en plads væk til Manchester United Soccer Schools, som kan give netop det - træning på højt niveau og efter de engelske mestres principper.

Hvordan foregår det så? Jo, alt du skal gøre er at logge ind på Instagram, uploade et inspirerende fodboldbillede og dele et godt træningstip, som du synes hjælper til at blive en bedre fodboldspiller. Sørg også for at tagge #unisportlife - og så er du med i konkurrencen om en plads til Manchester United Soccer Schools!

Konkurrencen kører indtil mandag d. 10. marts kl. 10.00, hvorefter vinderen vil blive offentliggjort og kontaktet direkte. Vi glæder os rigtig meget til at se hvad I har af gode forslag - og hvem ved, måske vi alle sammen får gode ideer af at se dem? Konkurrencen er for både drenge og piger i aldersklassen 8-17 år. Vinderen kan selv vælge om det skal være på campen i Ringsted, Kolding eller Odder.

Er du generelt Manchester United-fan? Så kan du vise støtten med en fodboldtrøje lige her

Hvad er dit gode træningstip? Og hvilket billede skal du dele? Du har heldigvis masser af tid til at finde det fedeste tip - så det er bare med at komme i gang med at Instagramme, så du kan komme med til Manchester United Soccer Schools.