Vi søger ungarbejdere til lageret

01.08.2019

Skrevet af William

Unisport er den ledende online fodbold retailer i Norden og en global mediedestination for fodbold relateret indhold. Vi tror på at skabe forbindelse og engagere os med fodboldinteresserede unge, samt yde en strømlinet online og offline købsoplevelse. Premium på alle områder.

Vi har været forelsket i fodbold siden 1995. Dengang blev Unisport grundlagt i en lille Københavnerlejlighed. I 2002 lancerede vi vores første webshop som servicerede fodboldspillere og fans med det bedste fodboldgear, over hele Danmark. Siden da har vi haft succes med at lancere lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig samt givet fodboldfans fra hele verden mulighed for at købe via vores internationale engelsksprogede webshop. Og det er kun begyndelsen.

Jobbeskrivelse:

I din rolle som lagermedarbejder hos Unisport kommer du til at arbejde sammen med andre fodboldpassionerede folk, som hver dag er med til at gøre en forskel for vores kunder. Du skal kunne trives i en travl hverdag, hvor deadlines altid er stramme. Tonen er uformel og hyggelig samtidig med vi godt ved hvornår vi har travlt og hvornår der er plads til sjov.

Dine arbejdsopgaver kan være følgende:

- Pluk af varer
- Klargøring og forberedelse af tryk
- Sortering af post
- Andre ad hoc opgaver på lageret

Profil:

- Være 15-17 år
- Du skal brænde for at gøre en forskel
- Være stabil og mødepligtig
- Skal kunne arbejde selvstændigt, men stadig fungere i et team
- Du skal kunne arbejde minimum 8-16 timer om ugen, med timer fordelt på hverdage samt søndagsvagter.

Hvad vi tilbyder:

Hos Unisport får du muligheden for at arbejde sammen med andre fodboldpassionerede kollegaer som også brænder for at gøre en forskel for vores kunder. En ung virksomhed hvor kulturen emmer af fodbold og passion for at udbrede vores kærlighed til fodbolden.

Stillingen er på deltid (Mellem 8 og 16 timer om ugen) og du vil have arbejdsplads på vores lager på Herstedvang 10 i Albertslund. Arbejdstider kan variere i perioder efter travlhed og efter medarbejderens muligheder for timer.

Ansøgning:

Søg denne stilling ved at sende dit CV og følgebrev til job@unisport.dk snarest muligt. Skriv venligst ”Lager Ungarbejder” i Emnefeltet. Vi glæder os til din ansøgning!