Jakob har haft fornøjelsen af, at teste de nye Nike Tiempo Legend V fodboldstøvler. Nikes helt nye komfort-fodboldstøvle er kørt en tur igennem anmeldermaskinen. Du kan høre Jakobs dom over fodboldstøvlen her.

Hvis man venter længe nok, så plejer det som regel, at lønne sig. Det har tilfældet også været med den nye Nike Tiempo Legend V fodboldstøvle, der blev lanceret d. 12. december sidste år. Efter to et halvt års arbejde lancerede Nike, endelig den femte udgave af de populære Tiempo Legend fodboldstøvler.

Jakob har også taget den nye Nike Tiempo Legend V fodboldstøvle til sig. Efter et par ugers test, så er kan anmeldelsens dom nu falde.

Du kan allerede nu sikre dig den populære Nike Tiempo Legend V fodboldstøvle - kun 1259,-

Egentlig behøver du ikke, at spole særlig langt en i videoen for, at forstå Jakobs holdning til Nike Tiempo Legend V fodboldstøvlen. Han er ret vild med den, for den holder nemlig, hvad den lover: Høj komfort og no-nonsense.

Komforten er igen i højsædet på den nye Nike Tiempo Legend V fodboldstøvle. Forfoden er lavet i et utrolig blødt og smidigt stykke kængurulæder. Det giver et eminent touch på bolden og et ligeså fremragende fit i støvlen. Den bageste del af hælen er lavet af Nikes læderemulerende KangaLite-materiale for endnu bedre stabilitet og holdbarhed.

Med den nye Nike Tiempo Legend V har Nike arbejdet intensivt og koncetreret på at forene et fantastisk touch på bolden og en konsistent vægt. Læderstøvler har det med at blive tunge, når de bliver våde, men det har Nike gjort sig umage for, at undgå.

Få din egen Nike Tiempo Legend V her - kun 1.259,-

For at undgå vandoptag har Nike nemlig tilføjet deres avancerede Hypershield-teknologien til den nye Nike Tiempo Legend V. Hypershield er udviklet til at afvise vand, således at læderet ikke optager vand, og med denne tilføjelse formår Nike at lave en læderstøvle, der har fordele, som man ellers kun ser ved mikrofiberstøvler.

nike, tiempo, nike tiempo legend, nike tiempo legend V, unisport, unisportstore

Se anmeldesen her, og husk også at se Behind the Boots, hvis du vil vide endnu mere om Nike Tiempo Legend V fodboldstøvlen. Hvad er din mening om den nye Tiempo fodboldstøvle? Fortæl det til os her i kommentarfeltet, eller på Twitter og Facebook.