PSG x Jordan | Ny kollektion fra det vilde samarbejde

26.07.2019

Skrevet af William

Sidste sæson overraskede PSG og Nike os alle med en kollektion fyldt med fodboldtrøjer og streetwear i samarbejde med det kendte Jordan-brand. Nu er det tid til en ny sæson og endnu et vildt samarbejde.

I september 2018 skete der noget vildt. Nike og Paris Saint-German startede et samarbejde for at vise alle, hvad Paris er for en størrelse - det mest hypede fodboldhold i verden. Nu er vi i 2019 - og et nyt samarbejde er klart.

Og vi taler ikke kun om en enkelt spilletrøje og et par bukser. Nej, ligesom sidste år, så er der en hel streetwear-kollektion til de franske mestre og deres fans. Et perfekt miks af en vild, rød udebanetrøje og sneakers, bukser, trøjer og meget mere, kan få alle hypebeasts verden over til at gå amok.

Det er tid til at introducere den nye Paris Saint-Germain x Jordan kollektion:

Fortsætter nedenfor

PSG udebanetrøje

Jeg synes, vi skal starte med at se på det, som stjernerne kommer til at bære på banen. Det er en helt ny udebanetrøje til Les Parisiens. Sammenlignet med de seneste år med hvide udebanetrøjer, så skiller denne sig virkelig ud. Den røde farve er stærk og den skriger nærmest "kraft og dominans".

Ligesom sidste år, så er Swoosh-logoet blevet erstattet med den ikoniske Jumpman - kendetegnet for det populære Nike Jordan. Og PSG-logoet har fået en farveændring, så det passer perfekt med resten af trøjen.

Trøjen vil blive brugt i både Ligue 1 og i Champions League. Sammen med den vil der være tilhørende shorts og strømper i den samme vilde, røde farver for at fuldende udebanedragten til Paris Saint-German.

Det bliver interessant at følge de store stjerner som Mbappé, Neymar og Veratti i denne!

Du kan finde alle de nye PSG-trøjer hos Unisport.

PSG x Jordan

Som en del af samarbejdet, så kommer der også en streetwear-kollektion fra PSG x Jordan. Det er anden gang denne sommer, at der kommer en kollektion med tøj, der kan bruges udenfor banen. Men denne gang er det en smule anderledes - der er bl.a. nogle vilde sneakers, der kan få dig og dine venner til at sige "Wow!" om du kan lide dem eller ej.

Kollektionen indeholder også t-shirts, bukser og meget mere. Du kan se en del af tingene på billederne her i artiklen.

Personligt synes jeg, at Air Jordan 6 og Jordan Mars 270 virkelig skiller sig ud - vi er ret sikre på, at de vil blive set på gaden i din by og i Paris denne sommer!

Hvis du ikke er vild med de nye sneakers, så kan du tage et kig på de nye t-shirts. De er holdt i et simpelt design med Jordan- og PSG-logo på, så du stadig kan vise din støtte til holdet. Eller vise din kærlighed til Kærlighedens By?

Hvis du synes, at den nye PSG x Jordan-kollektion er for vild, så kan du finde dine egne sneakers, t-shirts og meget mere lige her.