FC København fik ikke den bedste start på sæsonen, men nu er tingene endelig ved at tage fart og i dag kan klubben sammen med Adidas offentliggøre deres helt nye tredje trøje, som de håber, kan føre dem til Superliga triumf. Få det første blik på den helt nye trøje lige her.

Den nye tredjetrøje er i dag blevet præsenteret, og FCK har i samarbejde med Adidas valgt, at københavnernes tredjefarver skal klædes i den skarpe farvekombination af orange og lyseblå, hvilket giver en unik og moderne trøje, som nok skal vække begejstring på Nedre C og på Østerbro. Trøjen kommer vi til at se for første gang i aktion den 23. februar, når FCK møder AGF, men vi har smugkigget på, hvad det er for en trøje københavnerne har løftet sløret for.

Hvis du skal have den nye FCK tredjetrøje, så kan du bestille den lige her - Kun 549 kr.

Det første der springer i øjnene ved den nye trøje er farverne og den skarpe orange farve har vi faktisk set på en FC København trøje før. Den blev gjort berømt i 2008, da københavnerne viste stort løvehjerte og slog Club Brügge 1-0 i en svær udebane kamp. Dette sikrede FCK for første gang avancement videre fra gruppespillet i en europæisk turnering, så det er bestemt noget at fejre.

FCK’s nye tredjetrøje er designet efter masser af input fra klubbens fans og der må mans sige de har ramt helt rigtigt med farven. Det er nemlig slet ikke ved et tilfælde, at farven orange er blevet knyttet til FC København. Det er den fordi stjernetegnet Løvens farve er orange og som vi alle ved er det løven der pryder byens holds logo.

Hvis du skal have den nye FCK tredjetrøje, så kan du bestille den lige her - Kun 549 kr.

Det er en svær start, som københavnerne har fået på Superligaen, men mon ikke FCK-fansene stadig håber og tror på, at denne trøje kan blive endnu en mesterskabstrøje. Skal det ske kræver det hårdt arbejde i den nye tredjetrøje, og københavnerne kan give den en god debut på udebane i Aarhus den 23. februar.

Hvis du skal have den nye FCK tredjetrøje, så kan du bestille den lige her - Kun 549 kr.

FC København har sammen med Adidas løftet sløret for klubbens nye tredjetrøje. Hvad synes du om den nye trøje? Og tror du, at FCK kan vinde mesterskabet? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.