PUMA Eclipse Pack | PUMA er klar med en ny omgang Eclipse Pack

05.02.2019

Skrevet af Zlatko

Sidste år introducerede PUMA deres Eclipse Pack, og nu er de klar med en ny omgang Limited Edition-fodboldstøvler. Lad os skynde os at se, hvad PUMA har haft gang i med deres Limited Edition Eclipse Pack, som er et perfekt match til vintermånederne.

PUMA Eclipse Pack

Den nye PUMA Eclipse Pack er PUMAs blackout-pack, der er inspireret af en solformørkelse. Men det er ikke en komplet blackout, da PUMA-fodboldstøvlerne kommer med en perlehvid sål. Man kan virkelig se, at PUMA har taget inspiration fra solformørkelser. Støvlerne kommer med en sort overdel, som markerer højdepunktet på formørkelsen, hvor den hvide sål er inspireret af månen, der kaster sin skygge på solen. Lad os gå lidt mere ind i detaljerne på PUMA Future og ONE 19.1!

PUMA Future 19.1 Eclipse Pack

PUMA er allerede klar med deres anden colourway til den nye Future 19.1, og den er helt oppe på samme hylde som Power Up Pack, når det kommer til fede colourways. Du kan virkelig se alle detaljer på Future 19.1, da NETFIT-konstruktionen, 3D Havoc-rammen og evoKNIT-overdelen nærmest popper ud i det sorte design. Disse 3 ord jeg lige nævnte, kan stadig være ukendte for dig, da Future 19.1 er helt ny, så lad os hurtig gå dem igennem, så du er med på farten. Future 19.1 er blevet moderniseret, hvilket er gjort muligt ved at kombinere NETFIT-konstruktionen og 3D Havoc-rammen i et lag. PUMA har skabt en helt ny evoKNIT Pro-overdel, ved at kombinere disse elementer, og det vil få din fod tættere på fodbolden, samt give dig en bedre pasform, boldmodtagelse og stabilitet.


Læs mere om den nye Future 19.1

RAPIDAGILITY-sålen er lavet i en hel hvid farve, hvilket passer godt til den sorte overdel. Sålen er lavet i en reduceret vægt, så du kan forhøje din fart. Derudover har PUMA stadig gjort det muligt for dig, at snøre dine fodboldstøvler lige som du vil, takket være NETFIT-snøresystemet.

Fortsætter nedenfor.

PUMA ONE 19.1

Fortsætter vi over til den opdateret ONE 19.1, hvilket har fået samme look som Future 19.1. Den sorte overdel er lavet i forskellige skygger af sort, da en skinnende PUMA-Formstripe er tilføjet på siden af ONE 19.1. Du kan virkelige se de fede 3D konstrueret bølger i overdelen, hvilket giver spillerne et bedre greb i bolden. ONE 19.1 er overordnet gjort lettere, da PUMA har tilføjet kængurulæder til de meste vitale områder på fodboldstøvlen. ONE 19.1 indeholder stadig FUSEFIT-technologien og evoKNIT-sokken, som tilbyder dig endnu flere snøre muligheder, så du kan få den bedst mulige komfort, lockdown og bevægelighed, når du tager ONE 19.1-støvlen på. RAPIDSPRINT-sålen sikrer dig en letvægts fornemmelse, imens den også har den hvide farve, som man ser på Future 19.1

Hvad er der ikke at lide ved den nye Limited Edition PUMA Eclipse Pack? Overvejer du også at købe en af de meste populære fodboldstøvler i 2019, så skal du helt klart få fingrene i Eclipse Pack-fodboldstøvlerne, som er tilgængelige hos Unisport fra i dag.


Find PUMA Eclipse Pack her