Nye farver til Phantom | Sommerbehandling fra Nike

19.07.2019

Skrevet af William

De populære Phantom-støvler fra Nike har fået et cool og friskt ansigtsløft til sommeren, der giver stærke farver til både Venom og Vision.

Denne sommer har Nike givet både Tiempo og Mercurial nye sommerfarver. Nu er det tid til at Phantom kommer med i både New Lights og Under the Radar-kollektionerne inden sæsonen starter!

Og Nike giver os to farver til to støvler. Det betyder, at der nu bliver præsenteret to Phantom Vision og to Phantom Venom på samme tid - vi bliver forkælet!

Lad os tage et kig på støvlerne sammen her, hvor du kan lære mere om dem med os.

Fortsættes nedenfor

Phantom Vision blev introduceret sidste år efter FIFA VM 2018. Den erstattede Nike Magista, så vi skulle lige vænne os til den. Men nu er den blevet et integreret medlem af Nike-familien. Phantom Vision er laves til spilleren, der har et overblik over banen og kan kontrollere kampen med sit touch og afgørende afleveringer.

Phantom Vision er lavet med en overdel af to lag. Den ydre del er lavet af Flyknit og en indre del, der er lavet med Quadfit Mesh, der giver dig den bedste stablitet. Sokken, Dynamic Fit Collar, giver dig støtte om anklen, så du kan holde dig så komfortabel som muligt. Under det ydre lag af overdelen gemmer der sig det nte Ghost Lace System, der giver dig den letteste snøring som muligt, når du skal stramme støvlerne til.

Nike Phantom Venom kom til live i det tidlige 2019. Den erstattede Nike Hypervenom - en elsket støvle blandt støvlenørder. Så der var høje forventninger til Venom. Og den har helt sikkert klaret testen. Den er lavet til spilleren, der afgører kampene på et splitsekund med et afgørende skud.

Hvis du ser på overdel af Phantom Venom, så er den lavet af Flyknit for at give dig det bedste lockdown og stabilitet. Den forreste del af støvlen har små fordybninger, der sikrer større friktion på bolden og giver bedre kontrol. På vristen er der gummiblade påsat, så du lettere kan afgøre kampe, når du er alene foran mål.

Nike New Lights

Vi starter med New Lights-kollektionen. Nike har allerede lanceret Mercurial Vapor og Mercurial Superfly i denne kollektion. Nu er det tid til at Phantom får en New Lights-behandling. Begge kommer i en lime-grøn farve, der står i stærk kontrast til tendensen med helt sorte kollektioner om sommeren fra de seneste år. Phantom Venom har et sort Swoosh-logo og ydersål, der er i stærk kontrast med den grønne farve.

Phantom Vision har et hvidt Swoosh med en sort kant. Og så har den en hvid ydersål. Sokken er i samme grønne farve som resten af støvlen, så den beholder sit friske look hele vejen. Begge støvler har de samme elementer på hølen som Vapor og Superfly. Der står 'Just Do It' og så er der også skrevet 'ACC' - All Conditions Control.

Nike Under the Radar

Vi går videre til Under the Radar-kollektionen, der er lavet i nærmest modsatte farver i forhold til New Lights. Vi starter med at kigge på Phantom Venom igen. Det første, der springer i øjenene, er det sorte Swoosh med den grønne kant. Dette giver støvlen et meget underspillet look, der stadig er et modigt valg til en sort støvle. Det sorte Swoosh har en diamant-effekt, der skifter en smule farve, når du vinkler støvlen. En lækker, lille detalje. Sålen er holdt i sort på denne.

Phantom Vision ser ud til, at den er lavet til denne farvekollektion. Ligesom Venom, så har det store Swoosh en grøn kant. Sammenlignet med Venom har Vision en grøn ydersål, der virkelig står frem på den sorte støvle. En fed detalje, der giver en god effekt. En anderledes måde at lave sorte støvler på.

Vi er rimelig oppe at køre over de nye Phantom-støvler. Det bliver vildt at se dem på alverdens fodboldbaner og de viser virkeligt, at sort og limegrøn er nærmest perfekte sammen.

Du kan finde dit eget par fra denne kollektion hos Unisport.