VM feberen stiger gradvist med at vi kommer tættere på den 12. juni, hvor alle verdens fodboldglade øjne vil vende sig mod landet, hvor sambaen blev født. Australien er blandt de 32 kvalificerede lande og mens "The Soccceroos" går og forbereder sig på at repræsentere deres land for blot fjerde gang i historien, er vi blevet præsenteret for deres VM-trøje

"We Socceroos can do the impossible" står der på der indersiden af trøjen oppe ved nakken. Citatet går helt tilbage til 1974, hvor daværende anfører Peter Wilson førte sit land til deres første VM deltagelse nogensinde. Nike, som står bag Australiens nyeste VM-trøje, har virkelig bragt Australiens stolte fodboldrødder frem med denne fodboldtrøje.

Du kan allerede forudbestille Australiens VM trøje nu - du kan få den for kun 599,-

Det er blot fjerde gang landet down under deltager ved fodboldens største scene, men det betyder ikke at landet skammer sig over fortiden. Landsholdstrøjen som de australske drenge trækker over hovederne ved dette VM er en hyldest til forfædrene, som har bygget fundamentet for nutidens australske fodboldspillere. Flere små detaljer leder således tankerne tilbage til holdet der i ´74 optrådte i Vesttskland. Den gule farve er identisk med den der blev brugt for præcis 40 år siden ligesom den grønne krave også er en direkte reference til designet på den gamle landsholdstrøje. Australiens våbenskjold er ligeledes blevet placeret ind i det ikoniske skjold, som blev brugt under VM deltagelsen i Vesttyskland.

Australiens nye landsholdstrøje er dog ikke blot en hyldest til deres helte fra 1974. Nike har også brugt lejligheden til at udvikle trøjen med deres mest innovative teknologier. Ved at kombinere deres Dri-FIT teknologi med et særligt "burnout" væv og laserskåret ventilationshuller, har Nikes designere været i stand til at lokalisere, hvilke områder der har størst behov for at blive nedkølet. På denne måde undgår spillerne at skulle bære rundt på deres eget sved, da trøjen ikke vil opsuge al den væske der kommer i løbet af en fodboldkamp.

Til at udvikle trøjen har Nike scannet en række professionelle fodboldspilleres krppe ved hjælp af en 3D scanner. Dermed har de opnået et absolut perfekt fit, som giver fodboldspillerne mere frie og naturlige bevægelsesmønstre. Oven i det hele har Nike formået at skabe et stykke tøj, som også er 100% miljøvenligt ved at bruge genrbugt polyester og faktisk er hvert sæt også lavet i gennemsnit af 18 genbrugte plasticflasker.

Vil du have fingrene i Australiens hjemmebanetrøje? - forudbestil den nu. Kun 599,-

Det ser altså ud til at "The Socceroos" på ingen måde skal skyde skylden på deres landsholdstrøje, hvis resultaterne ikke skulle gå deres vej til sommer. Med denne blanding af innovation og sportslig arv, kan Australiens landshold anno 2014 i hvert fald stolt træde i deres forfædres fodspor. Og det kan da også være at Australien kan få en lille følelse af at være på hjemmebane. Deres hjemmebanetrøje har da i hvert fald mange lighedstræk til de brasilianske værters.

Nike hylder Australiens rødder, med denne stilsikre og elegante landsholstrøje. Og "The Socceroos" vil da helt sikkert gøre, hvad de kan for at gøre deres forfædre stolte når de skal repræsentere deres land ved dette års verdensmesterskab. Hvad synes du om trøjen? Og hvordan tror du at Australien vil klare sig i Brasilien. Del dine kommentarer herunder eller på Twitter og Facebook