Adidas har i dag lanceret Lionel Messis seneste signaturfarve af Adidas F50 Adizero, som er stærkt inspireret af de sambarytmer, vi kommer til at se til sommer i Brasilien - og som også må være en af de mest farverige fodboldstøvler fra Adidas til dato. Vi ser nærmere på den her.

Lionel Messi kan utroligt meget på en fodboldbane, og at dømme efter hans nyeste signaturmodel af Adidas F50 Adizero, så kan han også gå på regnbuer... OK, OK, det er måske lige at stramme den, men i alle fald er Lionel Messis nye Adizero fodboldstøvler blevet spicet godt og grundigt op med friske farver, som er inspireret af Adidas' Samba Pack. Samtidig er Lionel Messis fodboldstøvle ikke hvilken som helst Adizero, og er blevet lavet helt specielt til argentineren.

Kigger man på Leo Messis nye Adizero fodboldstøvler er der tale om en farveeksplosion, hvor Adidas har holdt inspirationen fra Samba Pack og gået med farverne fra Nitrocharge (limegrøn), Adizero (blå og orange) samt Predator LZ (pink). Alle disse farver skaber en helt unik fodboldstøvle til en helt unik spiller.

Er Adidas F50 Adizero Messi noget for dig? Forudbestil dit eget par her - kun 1.679,- kr.

Faktisk giver det fire farver et rigtig unikt udseende til fodboldstøvlen, som vi aldrig har set magen til før - og det kunne godt ligne, at Adidas har taget en helt hvid Adizero, for herefter at male de fire Samba-farver på med tykke penselstrøg. Den hvide farver symboliserer den rene elegance i Messis spil, mens de mange farver understreger, at den argentinske troldmand har flere farverige nuancer i sit spil.

Det er dog ikke kun på designet, at Messis nye Adizero er helt unik; fodboldstøvlen er nemlig også lavet med en overdel af Hybridtouch på hele overdelen, og således er der ikke noget Speedfoil i hælen. Hybridtouch er Adidas' kængurulæderemulerende materiale - og da Messi er kendt for at være glad for læder, var det oplagt at lave hele hans fodboldstøvle i Hybridtouch. Til gengæld er pløsen blevet lavet af Speedfoil med en blød kant af ruskind for at holde vægten nede.

Overdelen af Messis F50 Adizero er stadig udstyret med Dribbletex, som er en række klæbrige striber, der sikrer et bedre greb i bolden, så du har bedre forudsætninger for at have kontrol over den. Disse er dog igen helt unikke for Messis støvle, idet de er lavet som aflange striber, der strækker sig over hele støvlens overdel i stedet for blot at dække snuden.

Du kan forudbestille Messis Adizero fodboldstøvler allerede nu - kun 1.679,- kr.

En af Adizeroens hovedområder er lav vægt, og det holder Messis fodboldstøvle stadig fast i. Umiddelbart skulle man tro, at Adidas' beslutning om at bruge Hybridtouch på hele overdelen og ikke benytte deres utroligt lette Speedfoil-materiale på hælen ville gøre, at Adizero Messi fodboldstøvlen var blevet noget tungere, men faktisk vejer den kun sølle 6 gram mere end den almindelige Adizero, da den flytter vægten op på 156 gram. Det er i den grad godkendt!

På sålen og knopsystemet er alt som det plejer med Adidas' nye Speedtraxion knopsystem, som blev introduceret med denne generation af Adizero, og som er optimeret til at give 14 % bedre greb i banen end det gamle Traxion 2.0-knopsystem samtidig med at knopperne glider 3 % lettere gennem jorden når du vender - og Adidas har forsket længe i at kunne lave en støvle til den hurtige spiller, der også kan vende på en tallerken.

Lionel Messi bliver - naturligvis - den eneste af Adidas' spillere, der kommer til at optræde i sin nye signaturfarve af Adidas F50 Adizero, og han kommer til at gå på banen i den, når FC Barcelona gæster Manchester City tirsdag aften i Champions League. For at understrege, at dette her er Messis støvle, har Adidas også udskiftet Adidas-logoet på hælen med Messis eget logo. Så er der i alle fald ikke tvivl... Om Messis fødder er ekstra meget samba-inspirerede i morgen mod Manchester City som resultat af sine nye Adizero vil tiden vise, men vi glæder os i alle fald til at se hans Adizero Messi fodboldstøvler i aktion.

Du kan forudbestille Messis Adizero fodboldstøvler allerede nu - kun 1.679,- kr.

Lionel Messis nye fodboldstøvler er særdeles farverige - men hvad tænker du om Leo's nye Adidas F50 Adizero Messi? Er de mange farver noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os herunder.