Mexico var blandt de absolut sidste lande som sikrede sig en billet til årets VM-turnering i Brasilien. Adidas har dog ikke været langsom til at sende deres landsholdstrøjer ud, og nu er de klar med Mexicos udebanetrøje, som er noget anderledes end hvad vi tidligere har set fra Mexico

Når vi tænker Mexico, så tænker vi på farven grøn. Og det kom da heller ikke bag på nogen, da Mexicos hjemmebanetrøje ved dette års VM blev præsenteret i november i, ja grøn. Men hvem husker ikke Jorge Campos' farverige målmandssæt fra '94 i USA? Siden da, har vi i hvert fald ikke kunne klandre Mexico for at gå mod strømmen, når det kommer til fodboldtrøjer.

Kunne du tænke dig Mexicos nye udebanetrøje, så finde den lige her - priserne starter fra kun 449,-

Og med den nye udebanetrøje, har Adidas da også sørget for at Mexico igen bryder traditionen. Det er nemlig første gang nogensinde at orange bliver den fuldt ud dominerende farve på udebanetrøjen. Inspirationen til hjemmebanetrøjen var hentet hos de mexicanske wrestlere og det tema er blevet overført til udebanetrøjen. På tværs af brystet er zig-zag mønsteret fra hjemmebanetrøjen således også blevet anvendt, her i en sort udgave.

Kunne du tænke dig Mexicos nye udebanetrøje, så finde den lige her - priserne starter fra kun 449,-

Går man helt tæt på trøjen kan vi se at zig-zag mønsteret også er blevet inkorporeret som en del af trøjens stof. En detalje, som giver trøjens design et lækkert touch. Ligesom på hjemmebanetrøjen er udebanetrøjen også lavet i Adidas' adizero-teknologi, som sikrer en større komfort og hjælper spillerne til at bevæge sig hurtigere og smidigere end de kan med andre trøjer.

Selvom denne trøje bryder med de hvide og sorte farver, som de sidste mange år har domineret Mexicos udebanesæt, så har Adidas ikke glemt de karakteristiske grøn/rød/hvid farver som udgør det mexicanske flag. På tværs af skuldrene går en linje med det tre-farvede flag og med teksten MEXICO i hvidt og omringet af røde og grønne farver. Adidas har virkelig kælet for de små detaljer med denne 2014-udgave af Mexicos udebanetrøje.

Kunne du tænke dig Mexicos nye udebanetrøje, så finde den lige her - priserne starter fra kun 449,-

Mexicos hjemme- og udebanetrøje hylder landets wrestlende helte og der er ingen tvivl om at det mexicanske folk håber på at kunne hylde deres helte når VM er overstået. Hvordan tror du Mexico vil klare sig i Brasilien og hvad synes du om deres orange hjemmebanetrøje? Giv din mening til kende ved at kommentere her på siden, på Twitter og Facebook