Klar til den nye Superliga-sæson? Select præsenterer den officielle bold

12.07.2019

Skrevet af William

Sidste sæson løb FC København fra alt og alle i Superligaen. Men denne sæson skal der nok blive kæmpet for hver eneste kvadratmeter på banen fra alle hold. Og de afgørende mål skal laves med en helt ny bold - Select Brillant Super TB Superliga.

Select og dansk fodbold har altid været synonym med hinanden siden det danske firma blev grundlagt af den tidligere landsholdsmålmand Eigil Nielsen i 1947. I slutningen af 1950’erne begyndte Select at producere de første fodbolde med 32 paneler på, hvilket efterfølgende blev standard for alle verdens producenter de følgende årtier. De var også de første, der fjernede en udvendig snøre på bolden og placerede syninger på indersiden i stedet.

Det danske firma har altid stået for godt håndværk. I 2017 blev det besluttet, at der for første gang skulle spilles med én slags bold til alle Superliga-kampe, så hvert hold ikke havde deres egne brands på hjemmebane. Og det blev selvfølgelig Select, der skulle levere disse med den første Brillant Super TB Superliga.

Og det er også Select, der skal levere bolde til den kommende sæson. Denne gang er der tale om den nyeste Brillant Super TB Superliga, der en speciel farvevariant af den sublime Brillant Super. Den kommer i en iøjefaldende, gul farve. Og så har den nogle kraftige grafiske detaljer i en mørkerød farve. Dette er et design, der går igen på de andre Brillant Super-modeller, så den holder standarden fra Select.

Som altid er bolden prydet med et stort Select-logo og modelnavnet ’Brillant Super TB’. Og også et stort Superliga-logo, så man ikke er i tvivl om, hvilken liga, denne bold tilhører – nemlig det bedste, som dansk fodbold kan præsentere.

Vi er ret vilde med den nye Superliga-bold. Og vi ser frem til at den skal få netmaskerne til at blafre på stadioner landet over. Du kan også få fingrene – eller fødderne – på din egen bold i samme kvalitet som de professionelle anvender. Det kan du gøre lige her hos Unisport.

Du kan finde den nye Superliga-bold samt andre Select-bolde lige her