Dortmund udebanetrøje 2019/20 | Nyt design fra PUMA

11.07.2019

Skrevet af William

Borussia Dortmund er kendt for deres dedikerede fans, store stadion og en vilje til at arbejde hårdt i hver eneste kamp. I år fejrer klubben sit 110-års jubilæum, hvilket PUMA anerkender med den nye udebanetrøje.

Sidste sæson endte Borussia Dortmund blot 2 point efter de mægtige rivaler fra Bayern München i Bundesligaen. En stor skuffelse for den store klub, der havde været i førersædet det meste af sæsonen, men som ikke formåede at være stabile nok. Nu vil de gøre det bedre i den kommende sæson.

Der vil de gøre med hårdt arbejde og passion i kampene. og netop denne attitude er blevet inkorporeret i den nye Borussia Dortmund udebanetrøje fra PUMA. En trøje, der hylder byen, området og kulturen. Det er anderledes end tidligere udebanetrøjer. Hvordan? Lad os se på den sammen!

Fortsættes nedenfor.

Byen Dortmund ligger i Ruhr-distriktet i det vestlige Tyskland. En område fyldt med fabrikker og industri. Det er primært en industri med miner og stålværker, og miljøet kan være hårdt. Ordet "hårdt" har altid været en del af Dortmund. Og nu vil PUMA vise, at klubben har den samme attitude, når de går på banen.

Normalt er udebanetrøjen sort med gule detaljer. Den er næsten altid i modsatte farver af deres ikoniske hjemmebanetrøje. Denne sæson vil PUMA også gøre udebanetrøjen ikonisk. Og det er en smuk løsning, de er kommet med. I stedet for de klassiske, gule detaljer, så har trøjen får skinnende sølv på skuldrene. Selv PUMA- og sponsorlogoer er lavet i sølv, der er en klar reference til stålindustrien i Ruhr.

Trøjen har stadig det klassiske gule og sorte Borussia Dortmund-logo på brystet. Dette ændrer sig aldrig. En sidste detalje er, at der i indersiden af nakken står: “110 Jahre. Gestern. Heute. Morgen. Für Immer. Borussia Dortmund”. Dette kan oversættes til: "110 år. I går. I dag. I morgen. For altid. Borussia Dortmund", hvilket er en hyldest til kulturen og historien i klubben og byen.

Vi er helt vilde med denne trøje. Og det bliver fantastisk at se Reus, Delaney, Witsel og de andre stjerner med denne på, når Dortmund er væk hjemmefra. Den nye Borussia Dortmund udebanetrøje 2019/20 er tilgængelig fra den 16. juli hos Unisport.