Trusox bliver mere og mere populære, og vi ser de innovative sokker sprede sig overalt i Europa samt topklubber i både Premier League og Bundesligaen. Trusox kommer i to varianter; Cushion Pro og Thin, og vi får rigtig mange spørgsmål på, hvornår det er en god ide at bruge de to modeller, og derfor giver Jakob et kort råd med på vejen i dag.

De innovative Trusox med de specielle Anti-Slip paneler på både inder- og ydersiden af sokken er bygget op om tanken om at give dig et bedre fit i dine fodboldstøvler. Samtidig sørger de for, at din fod ikke skrider, og at du derfor ikke mister værdifuld kraft i kampens hede - og, samtidig, at risikoen for vabler minimeres.

Det lyder jo ret fedt - og sokkerne har da også bredt sig som en steppebrand i Premier League, Championship, La Liga og Bundesligaen, hvor spillere som Robin van Persie, Gareth Bale og Jerome Boateng spiller med sokkerne.

For at passe til så mange spillere og dragter som overhovedet muligt kommer Trusox i flere forskellige farver og modeller. Her kan nævnes de to mest populære modeller, Pro Trusox og Thin Trusox. Pro-modellen er en anelse tykkere i kvaliteten, mens Thin er - jeps, du gættede det - tyndere. Og netop de to tykkelser kan betyde rigtig meget for at få det rigtige fit.

Hvordan det hænger sammen, og hvornår det er en god ide at bruge de to forskellige modeller, fortæller Jakob meget mere om i videoen herover - og du kan også høre, hvorfor han anbefaler at du har både et par Pro og et par Thin Trusox i din taske.

Er Trusox noget for dig? Så kan du finde dit par lige her - kun 249,- kr.

trusox

Vi er rigtig imponerede af Trusox og deres simple, men effektive koncept - men hvad siger du til de ikoniske sokker, og er det noget du spiller med? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.