Gareth Bale trænede i går, torsdag, i en hidtil uset fodboldstøvle - og meget kunne pege på, at Adidas har noget godt i vente til os op til VM. Bale's Adidas fodboldstøvler ser ganske vist helt unikke ud, og der har allerede været mange gæt på, hvad det kan være for en støvle. Det kigger vi lidt nærmere på her.

En af fordelene ved at være en stjerne som Gareth Bale er, at man får lov til at prøve de nyeste fodboldstøvler som en af de første - og Bale er da også den første, vi har set med den nye Adidas fodboldstøvle på fødderne. Men hvad er det lige, Bale tester?

Normalt spiller den hurtige waliser i Adidas' F50 Adizero, som pt. er markedets letteste fodboldstøvle, men der skal ikke meget til at se, at Bale ikke træner i sin sædvanlige Orange/Sorte Adizero.

Bale havde til gengæld fået en neongul model på, som samtidig er udstyret med sorte zigzag-forme, der bevæger sig fra hælen og ud mod snuden. Sålen på Bales nye Adidas fodboldstøvle er orange, og den skiller sig i den grad ud fra mængden - Marcelo lader da også til at være pænt imponeret...

Rygterne går på, at Gareth Bale tester den kommende Adidas Crazylight, som skulle være en banebrydende fodboldstøvle når det kommer til lav vægt og speed. Er der hold i Crazylight-navnet, kunne noget tegne på at den bliver, ja, åndssvagt let, og angiveligt også lettere end den nuværende Adizero, men på nuværende tidspunkt har Adidas ikke bekræftet noget.

Men hov, var det ikke noget med at Adidas i maj sidste år viste en Adizero frem, der vejer sølle 99 gram? Jo, den er god nok - men dengang fortalte Adidas, at støvlen forventes at komme ud i 2015, og det ville være lidt af en fremrykning af datoen, hvis det er netop den fodboldstøvle, Bale tester. Adidas har dog vist, at de kan konstruere en hysterisk let støvle, så måske et navn som Crazyligt ville være ganske rammende.

Umiddelbart kunne noget tyde på, at Gareth Bale ville vise sin nye Adizero fodboldstøvle frem i weekenden, men fredag var Real Madrid-spilleren tilbage i sin trofaste Orange/Sorte Adidas F50 Adizero, så måske vi skal vente lidt endnu, før vi får den hemmelige model at se.

Det er ikke meget, der endnu er officielt om Gareth Bales mystiske Adidas fodboldstøvle - men en ting er sikkert; så snart vi har flere informationer om den nye Adidas-model, kan du læse mere om det her. Vi glæder os - gør du? Del meget gerne dine tanker med os herunder.

Alle billeder er fra Real Madrid's Facebook-side.