adidas Dark Script | De sorte krigere er ankommet!

02.07.2019

Skrevet af William

Nu er vi ved at være ved afslutningen af VM for kvinder. Og adidas er klar til at introducere en ny kollektion - Dark Script Pack. Både X, Nemeziz, Predator og Copa er lavet i en lækkre, sort farve. Nu er den din tur til at lave manuskriptet til preseason med den nye Dark Script Pack.

Forud for den nye 2019/20 sæson, er adidas klar til at klæde Messi, Pogba og Özil på med et par lækre, sorte støvler. De holder traditionerne i hævd om sommeren med denne Dark Script Pack. Lad os tage et nærmere kig på de fire siloer.

Teknologisk er der ikke sket så meget, men der er kommet en masse visuelle ændringer, der er værd at bemærke. For det første, så ser det ud til, at adidas virkelig forsøger at hæve niveauet inden for blackout-kollektioner, når man ser på de fire siloer.

Vi starter fra en ende af. adidas X19+ kommer med en lille gengivelse af tidligere kollektioner med den pixelerede sål. På den bagerste del af støvlen giver dette et militær-look. Og støvler bliver ekstra fede med det iøjenfaldende "X" bagpå.

Fortsættes nedenfor.

På grund af de nye, sorte look, så får Predator 19+ et lækkert look, der bogstaveligt talt får spillerne til at skinne på banen. Vi går videre til Nemeziz 19+. Denne er grunden til, at vi fortæller om, at krigerne er ankommet, da denne leder tanker hen mod Batmans dragt i The Dark Knight. Til sidst har vi Copa 19+, der endnu engang har et klassisk look, der er blevet moderniseret med denne helt sorte overdel.

Sommeren handler om at skrive manuskriptet til den nye sæson - gå i sort med den nye Dark Script Pack og kæmp dig igennem preseason.


Find dine Black Script-støvler her